lördag 20 januari 2018

Den långsamma processen

Ulf Kristersson (m), menade att det kan gå ”åt skogen”, och syftade då på problem och kostnader relaterade till invandringen. Någon annan menade att det kunde vara en tickande bomb.
Men det kommer givetvis inte finnas ett datum när det just ”gått åt skogen”, eller när bomben har detonerat. Det hela handlar om långsam process med olika tecken och indikationer på vilken riktning man är på väg. Det gäller att fatta vilka fundamentala fel man bygger in i systemet som i sin tur leder till problem.

Ett av de största fel som har begåtts i detta land är att acceptera Sverige som ett multikulturellt land, runt förra valet, viket resulterade i en grundlagsändring. Detta har i sin tur lett till acceptans för allehanda konstigheter, dumheter och rena lagbrott. Man accepterar att moskéer byggs och att kvinnor förtrycks. Man ser mellan fingrarna när det gäller halalslakt, och den enda gräns man verkar vara angelägen är att förbjuda s.k. hedersvåld. I det förra blogginlägget skrev jag om att det till och med är så att svenska skattepengar går till könsstympning av små barn. Att polisen inte ens utreder våldtäkter talar sitt tydliga språk. Uppenbarligen har man även instruerat rättsväsendet om att som regel fria och utvisningar är mycket sällsynta, skadestånd (t.ex. till våldtagna kvinnor), betalas som regel inte ut. Man har instruerat polisen om att inte beskriva gärningsmän man söker, då det kan upplevas som rasistiskt. Det är alltså viktigare att inte avslöja personers härkomst än att få fast eftersökta brottslingar. Brå har instruktionen att inte på något sätt koppla brottslighet till invandrare.

Kriminaliteten i alla utanförskapsområden talar sitt tydliga språk, och mord, skottlossningar, bomber, handgranater, bilbränder och angrepp på utryckningspersonal har blivit legio.

Det är ingen bomb som kommer att brisera, det är dumheter vi måste sätta stopp för och inte acceptera. Det är en utveckling som måste vändas, initialt genom att man helt enkelt anser att den som kommer till Sverige ska bli svensk. Man är inte svensk om man inte kan svenska, man är inte svensk om man är muslim. Islam är en s.k. religion som uppenbarligen inte fungerar i något demokratiskt samhälle, dumheter och konstigheter denna för med sig blir en lång lista, vilket inte är konstigt då man grundar sig på en bok som är skriven på 600-talet i arabvärlden. Omotiverade knasigheter baserade på vad man kallar religion är legio.
Vidare är det givetvis så att man inte ska dela ut svenska medborgarskap som konfetti, vilket man gör idag. Man måste ha bott i landet ett antal år, man måste kunna svenska och man ska veta hur landet styrs.
Nej, det är ingen bomb som kommer att brisera, det handlar om en planerad och avsiktlig rasering av det svenska samhället på olika sätt som kommer att fortgå i många år. Men raseringen är igång idag och nu, och exemplen är hur många som helst.

Men nu har vi det typiskt svenska fenomenet med sjuklöverpolitiker. De kommer i bästa fall skylla på varandra, hitta på lite nysvenska, sätta in harmlösa men kostsamma projekt och utredningar för att bryta ”utanförskap”, eller lyckas med ”integrering”. Just integrering hanterar man rent paradoxalt då man å ena sidan inte har några krav, men samtidigt avser att personerna ska anpassa sig till det svenska samhället, som man beslutat är multikulturellt. Man tillhandahåller nyheter på alla tänkbara språk, har förortsghetton och accepterar en massa knasigheter oftast baserat på islam. Det finns alltså inget som helt incitament att integrera sig då de som kommer hit klarar sig alldeles utmärkt utan att behöva integreras i det svenska samhället på något sätt. Vi svenskar ska acceptera detta som berikande. Man beklagar lite harmlöst att man har gängkriminalitet, sexualbrotten skjuter i höjden och nya begrepp som ”gruppvåldtäkt” bara dyker upp. Man försöker dölja all negativ statistik kopplad till invandringen och svamlar om att mer resurser måste gå till integration. Brå har munkavle, media och polisen får inte ens andas om problemet, domstolarna dömer ut larvigt låga straff och friar hellre än fäller (länk)..
Medborgarna ska alltså tro att allt är som vanligt och inget att oroa sig för. Det är så man gör propaganda, d.v.s. genom undanhåll fakta från medborgarna. Symptomatiskt och paradoxalt.
Medborgarna har nu börjat fatta att de är lurade (länk) och utländska media rapporterar om vansinnet och att det svenska samhället håller på att falla sönder (länk).

Inga kommentarer: