lördag 27 januari 2018

Vi väntar på ny lag

För ungefär 8 år sedan var det nytt att man kunde kommentera artiklar i tidningar. Man stipulerade regler som var helt logiska baserade på lagen samt god ton i debatten. Givetvis var förolämpningar och svordomar förbjudna och renderade i att man fick kommentarer raderade. Det var nytt när det begav sig och initialt kunde det faktiskt bli lite debatter eller relevanta åsikter ventilerades. Men sedan slog censuren till, och efter något år hade samtliga tidningar antingen egen censur eller anlitade ett annat företag som utförde censuren åt tidningarna. Man censurerade alltså allt, även allt som inte bröt varken mot lagen eller uppsatta regler. Inga förklaringar gavs givetvis, inläggen bara försvann.

Det tog alltså inte länge för politiska debattörer att fatta att det inte var mödan värt att kommentera något, då allt raderades skoningslöst. Därefter startades bloggar som denna, och sedan även FaceBook-grupper. PK-maffian insåg att motmedel var påkallade och man startade Expo, IRM och liknande forum helt enkelt för att smutskasta meningsmotståndare och i synnerhet medarbetare från SD. Politiskt korrekta tankesmedjor hittade på nysvenska och epitet till alla som inte stämde in i PK-maffians hallellujahkör.
Allt var tillåtet och regelrätta dataintrång och diverse vidriga olagligheter var fullt accepterbara. Som exempel kan tjäna Researchgruppens dataintrång intrång åt Expressen som sedan skickade ut reportrar som smygfilmade, förvanskade sanningen och publicerade smyginspelningar. Givetvis fick ingen av de man ”hängde ut” möjlighet att kommentera, korrigera eller ens lämna sina åsikter. Ordet pressetik innebar alltså att allt var tillåtet så länge det gynnade PK-maffians syften.

Sedan dess har PK-maffians tankesmedjor blivit allt mer desperata. Men man har inte varit overksamma, och det skrämmande är hur mycket man kan kontrollera. Polisen har fått strikta förhållningsorder om att inte må publicera gärningsmäns utseende eller härkomst. Detta inte ens när det gäller att få fast brottslingar. Det är alltså viktigare att INTE publicera t.ex. hudfärg än att få fast brottslingar.

Domstolar dömer ut rent skrattretande domar, men givetvis är valet default att frikänna när det gäller brott som är symptomatiskt kopplade till personer till detta land, som våldtäkter, gruppvåldtäkter och sexuella brott generellt. Skadestånd till drabbade och utvisningar är bara att glömma. Man har lockat hit vanligtvis rumänska tiggare som uppenbarligen är organiserade och skönskriver problematiken genom att kalla dem på nysvenska som EU-medborgare. Snart vid varje köpcentrum, livsmedelsaffär eller i varje gathörn i städerna. Gängkriminalitet och andra problem är saker som inga politiker är vållande till givetvis, men märkligt nog behövs det massor med pengar för att minska utanförskap och till integrering. Bilbränder är legio, precis som skjutningar, regelrätta avrättningar och handgranater.

Men islam är lite extra intressant; det är av någon idiotisk anledning en religion, och att kritisera något som har med islam att göra tolkas som ”agg mot folkgrupp”, alltså må man inte kritisera islam. Samtidigt har man direkta konflikter mellan islam och svensk lagstiftning. Det är samtidigt och baserat på det enkla faktum att islam förordar en lång rad med rena vansinnigheter som inte hör hemma i ett modernt västerland. Man accepterar moskéer, halalslakt, hur kvinnor som ska klä sig, könssegregation och en massa andra rena idiotier. Man accepterar till och med könsstympning av små barn baserat på lika idiotiska som vedervärdiga kulturer eller av religiösa skäl. Kvinnorörelser svamlar om olika genus, kvoteringar och annat men blundar för allt som i synnerhet islam eller kulturer från arabvärlden drabbar kvinnor med. Tystnaden är faktiskt direkt pinsam.

Men att påtala alla dessa rena vansinnigheter som inte hör hemma i något västerland, med all relevans. Men i detta land för tomma öron, då vi ska bara lyssna till multikultireligionsflum och tillstå att allt är berikande. Ingen må ifrågasätta en religion, helt oavsett all lagbrott eller regelrätta vansinnigheter.
Så PK-maffian gör även vad de kan för att tvinga myndigheter, lagstiftning, domstolar, media för att både dölja hela problematiken samt förneka densamma. Plockar man in totalbilden blir det minst sagt uppenbart. Man kan, vilket är rent vidrigt, även påverka sociala medier på internet. Man blir avstängd från Facebook, och inga som helst förklaringar ges.
Vi kan alltså göra en direkt koppling till vad som hände i tidningarna för ca 8 år sedan. Alltså inget annat än ren censur.

Man skyller givetvis på fake news eller cyberkrigföring med avsikt att påverka. Då det nu kommer upp ett val i höst anser man att myndigheter måste ha rätt att ”städa” så att medborgarna bara får den information (d.v.s. propaganda), som man vill att de ska ha. Det intressanta är alltså inte vad som är sant eller falskt, det handlar om att media och myndigheter ska ha rätt att censurera efter eget godtycke.

Man kan alltså konstatera att man idag kan gömma sig bakom en rad subjektiva lagar, och med koppling till vad politiker och myndigheter vill berätta censurera alla medborgarnas åsikter.
Som jag påtalat ett flertal gånger; propaganda är ingen kort kampanj utan avsiktlig påverkan under flera år och vad man inte berättar (och censurerar) är ett typiskt sätt för totalitära regimer att bedriva propaganda.

Nu kan vi alltså dra vissa slutsatser. Man har instruerat myndigheter och media att inte berätta sanningen om alla de problem som migrationspolitiken fört med sig. Alla som gör så svartmålas eller censureras. Lövin menar att det är "en svartmålning". Men då detta börjar bli alltmer uppenbart, t.ex. genom att Brå inte gör några sådana kopplingar, måste man legalisera det man rapporterar genom att kalla allt annat för fake news, och på olika sätt framhålla att man inte ägnar sig åt propaganda eller har vinklade media (länk). Du lille medborgare måste givetvis tro att du får fakta, information och ovinklade nyheter via media. Ingen vill betala för propaganda, det ligger i sakens natur.

Vi har alltså en grundlag om yttrandefrihet, men nu pratas det om att begränsa den eftersom det figurerar fake news. Förutom att personer slängs ut från FB, har vi en ganska talande artikel som handlar om att en journalist och författare vill publicera en bok som avser att just komma med fakta (länk). Problemet är bara att det handlar om fakta som man till varje pris vill dölja, och alltså har man påverkat Kickstarter så att den crowdfunding som var på gång stoppades.
Så ställ dig nu frågan om du tror att du får opartisk nyhetsrapportering via media? När såg du en artikel där man berättade att gärningsmän inte var av svenskt ursprung (länk, länk)? Var är statistik från Brå om gärningsmäns ursprung? Var är mediers krav på åtgärder mot t.ex. våldtäkter, sexualbrott och gängkriminalitet? Var är genusmupparna när det gäller islams kvinnosyn? Varför publiceras inga namn, bilder och identiteter ens på dömda brottslingar?
Vi medborgare tvingas läsa mellan raderna, och skillnaden mot hur det en gång fungerade i DDR är ganska marginell.

Nu väntar vi bara på en lag som ska sy ihop påsen, alltså en lag som förbjuder alla antydningar om att personer med utländskt ursprung eller muslimer figurerar i något som kan tolkas som negativt. Eftersom sjuklöverns politiker proklamerat att eventuella ”utmaningar” enbart ligger i socioekonomiska skillnader, kan det ju tolkas som ”agg mot folkgrupp” och/eller är fake news.

Så med den nya lagen, som hela sjuklövern säkerligen kommer att rösta för i riksdagen, och eftersom denna blogg inte är PK är det bara en tidsfråga innan den kommer att stängas ner.

Inga kommentarer: