onsdag 17 januari 2018

Stympning av barn

Aga är förbjudet som tillrättavisning av barn i detta land sedan många år. Vi har långa vårdköer och personer som dör i väntan på vård. Sjukvården i detta land är rent usel på många sätt.
Vad kan man då läsa på SVT att ”Skåne satsar på fler omskärelser” (länk). Man undrar om inte det handlar om en ”fakenyhet” eftersom man inte hittar någon länk till Sydsvenskan. Men nu är det ju SVT som tillhandahåller ”fakta och opartisk information”. Så baserat på detta och citat från politiker förmodas artikeln vara sann.


Det är tydligen så att man redan allokerar 3.3 miljoner till detta men avser dubbla beloppet. Det handlar alltså om föräldrar som baserat på sin egen tro stympar sina barn för livet, och detta på skattebetalarnas bekostnad. ”
– Alternativet är att en stor del av omskärelserna utförs illegalt, säger regionstyrelseordförande Henrik Fritzon (S), till Sydsvenskan”. Vad är det för rent idiotisk bortförklaring?


Givetvis ska det vara olagligt att avsiktligen skada eller stympa sina barn i detta land. Ska vi förse gängkriminella med vapen, annars skaffar de sig vapen illegalt? Vad är konceptet för rationellt tänkande? Att kriminella verksamheter må stödjas, antingen för att det är mångkulturellt eller att personer ändå utför brotten?

Ok, här är mitt förslag: Den som medhjälper eller gör sig skyldig till stympande av barn, helt oavsett grund härför, ska lagföras och straffas. Jag skiter blankt i traditioner, kulturer, religioner eller vad det vara må. Ett barn kan inte välja, har inte rätt att välja och vi importerat familjer med idiotiska människovärderingar är ett helt annat problem. Mängden av dessa är ävenså helt irrelevant.


Men om vi ska acceptera att alla idiotiska saker som är kopplade till religioner eller annat , är steget inte långt till att acceptera allt från hedersmord, tvångsäktenskap av barn, till publika steningar. Är sådana saker legio i landet Ni kommer ifrån finns (enligt Riksdagsbeslut om att Sverige är ett mångkulturellt land och enl. Grundlagen), egentligen inga hinder till man på svensk jord inte må utöva precis samma saker som i de länder man kommer ifrån. Just med hänvisning till ”multikultiflummet”.


Det är dags att sätta ner foten. Kommer man till detta land oavsett på vilka grunder det vara må, accepterar man de värderingsgrunder vi svenskar har. Stympning av barn är inte accepterbart och om någon utför något sådant eller medhjälper till detta ska de straffas. Det Fritzon anför är lika idiotiskt som skrämmande, och hur någon kan med skattepengar legalisera dessa stympningar av små barn är rent vidrigt. Aga är givetvis en skitsak men helt logiskt förbjudet. Men hur är det när man avsiktligen stympar barn för livet? Det är alltså något svenska skattebetalare ska betala för. Man ”satsar” alltså på omskärelser, emedan vårdköerna växer. Det är en förbaskad tur man inte bor i Skåne, då politikerna där verkar ha tappat all verklighetsuppfattning men med medborgarnas pengar att strö omkring sig på rena lagbrott.
Eller kanske denna artikel om en verksamhet som skattebetalarna enligt Fritzon borde betala för.

Inga kommentarer: