söndag 20 september 2009

En annan saga med ekologiskt kaffe

Jaha, Hr. Baksi har visioner om år 2030, vilket man kan läsa om i denna artikel http://www.dn.se/livsstil/trend/ar-2030-far-alla-vara-svenskar-1.955836.

Paradiset på jorden med jämställdhet och acceptans för andra religioner, etniska tillhörigheter o.s.v.

Det finns rätt många sagoböcker, och det här var det mest naiva jag läst på länge. Sannolikt har Hr. Baksi inte läst nyhetsmedia de senaste åren och är ej heller kapabel att se fortsättningen på vad som hänt den senaste tiden.

Så låt oss komma med ett annat scenario i sagoform till år 2030....

Året är 2010, på hösten, och socialdemokraterna har precis vunnit valet med (mp) och (v). Eftersom kravallerna i de gamla miljonprogrammen tilltagit den senaste tiden, kommer Mona Sahlin givetvis med att krafttaget att det ska satsas miljarder på att upprusta dessa områden och att på olika sätt få ungdomarna inom lagens ramar. Det sistnämnda är egentligen hopplöst eftersom många redan börjat samarbeta med organiserad brottslighet från Ryssland. Man har alltså numera organiserade ligor som i små grupper styrs från ovan och utför uppdrag mot en ersättning i form av en del av bytet.Regeringen inför ett antal kvoteringslagar på senhösten som börjar gälla ett halvår senare. Till politiska poster ska medborgare väljas så att statliga poster på bästa sätt återspeglar ett snitt av befolkningen. Skattemedel allokeras till utbildningen av imamer.
Mona Sahlin åker till Tensta och lyckas starta upp sången ”We shall overcome” på ett möte, alla vet ju hur korkad hon är så det är bara att sjunga med, med ett elakt ironiskt leende i mungipan.

År 2015, politikerna har till viss del lyckats minska antalet bränder och kravaller i miljonprojektområdena, men problemet är att den organiserade brottsligheten tilltagit och samtidigt hotbilderna mot de som rapporterar brott. Försäkringspremierna stiger givetvis och eftersom alla vet att det inte är någon idé att rapportera mindre brott som stölder, inbrott m.fl. kan myndigheterna hävda att antalet brott minskar.
Ingen törs heller rapportera brott som begåtts av någon liga eftersom det blir ”repressalier”. Bodstöm får äntligen igenom, efter träget tjat, att alla ska få ett chip inmonterat i nacken så att myndigheterna alltid vet var alla medborgare är. All kommunikation mellan medborgarna avlyssnas givetvis och ett ”krypteringsförbud” har införts.

År 2020, med den organiserade brottslighet som finns och med en poliskår som spenderar 90% av sin tid på att jaga fortkörare och de som tagit en öl innan de satte sig bakom ratten eller inte har bilbälte, i kombination med Sveriges befolkningstäthet, har diverse organisationer startat olika små träningsläger för terrorister inom landet på avskilda ställen och som autonoma enheter. Att smuggla vapen och personer till och inom landet är inget problem med Sveriges långa kust.
Politikerna ägnar sig nu åt att kvotera på alla sätt som är möjligt, och en homosexuell flerbarnsmor med invandrarbakgrund i burka får efterträda Mona Sahlin. Hon är korkad som en sten, men väldigt representativ, kan le sött, är mörhyad och vinka riktigt bra.

År 2025, det är året då det som man tidigare klassificerade som nynazister, inte längre är sådana i folks ögon. De uppdagas att de egentligen är militanta nationalister som tycker det som pågått de sista åren har helt gått över styr. De har beväpnat sig och får fler och fler anhängare bland de som (Gud förbjude), anser sig vara svenskar. Vapen är inga problem att skaffa eftersom många medlemmar har vapenlicenser, men många vapen tillgrips även från militära förråd, eller köps på svarta marknaden och smugglas in via fartyg/båtar i Bottenhavet.

År 2029, Svenska försvaret är nu bara en liten insatsstyrka, på några tusen personer, varav flertalet är förlagda i utlandstjänst. Polismakten består av kvoterade personer med varierande bakgrund med fokus på trafikpolitiken, antingen iklädda burka eller transvestiter i höglackat, och har helt lagt ner brottsbekämpning sedan många år eftersom det inte var lönsamt samhällsekonomiskt. (Försäkringsbolagen fick ändå betala och fångvård kostade ju pengar).
Det som nu inträffar är då ingen överraskning; Nationalisterna har lokaliserat några träningsläger för islamska terrorister i avskilda skogspartier. De gå in och skjuter alla samt tar all utrusning de kan ha användning för.
De som har återstående träningsläger kontaktar sin ”arbetsgivare”, som i sin tur kontaktar den organiserade brottsligheten i Sverige. Det är helt enkelt dags att göra något åt dessa nationalister - och inbördeskriget har precis börjat.

År 2030: Eftersom svenska försvaret inte har en chans att flytta trupper över Sveriges yta i takt med de incidenter som inträffar på olika ställen, rasar i princip hela rättsapparaten ihop. Polismakten med sina små handeldvapen har inte en chans eftersom man vet deras rutiner och vägar och kan enkelt lägga sig i bakhåll där det passar.Men nu är det ju även så att de högt uppsatta militärerna i Ryssland ofta lyssnar på vad den organiserade brottsligheten i samma land viskar i deras öra, gärna om det erbjuds lite västvaluta. Så, med Sveriges långa kust och med byxorna nere är det ju inte mycket att tveka om…

Hr. Baksi står i Stockholms innerstad och smuttar på sitt ekologiska kaffe….

Inga kommentarer: