lördag 4 december 2010

En stolt islamofob

För några månader sedan skrev jag att jag blev allt mer islamofob. Idag är jag benägen att just kalla mig detta.

Grundpelaren för mig när det gäller religioner är att det ska finnas en logik och ett i botten sunt levnadssätt jag kan, om inte annektera, ha förståelse för. Detta gäller idag alla religioner som hinduism, buddism, kristendom, katolicism, judendom och i stort sett alla jag känner till utom just islam.

På intet sätt i denna religion har man acceptans för andra, man har en strafflagstiftning som härhör från 600-talet, man accepterar terrorism, man ställer krav på andra för det man anser vara enligt koranen. Tolkningarna är givetvis olika men faktum kvarstår att man inom islam accepterar de mest radikala idioterna med tyst medgivande. Man är alltså medskyldig till vad terrorister gör, eftersom man inte lyft ett finger för att förhindra det.
Vi dumma västerlänningar slås i dumma bortförklaringar om att ”det är inte så farligt”, acceptans, ”alla muslimer är inte så”, m.m. Faktum kvarstår, det finns tillräckligt många idioter inom islam som uppenbarligen styrs av rena extremister och terrorister för att jag anser att denna religion borde förbjudas i detta land. Kanske är det så att islam i sig själv inte är en ond religion, men de som gör sig till tolkare för islam, uppmanar de som är troende till att handla mer eller mindre militant. Skalan för vad som är militant är givetvis i olika nivåer, en del menar att det handlar om det egna sättet att leva utan att på något sätt interferera med det moderna samhället, emedan andra menar att det är varje troende muslims plikt att på alla till buds stående sätt islamisera hela västvärlden för att på så sätt få de otrogna till rätt tro. För de sistnämnda är liv och lem för de som inte är troende intet värt och det är en väg till paradiset att döda så många otrogna man någonsin kan. Som sagt, det finns givetvis en skala bland de olika predikarna av islam, men för oss i västvärden spelar det mindre roll. Bara existensen av de som avsiktligt vill utrota och döda alla som inte är troende muslimer, d.v.s. enligt deras måttstock, räcker för att man borde förbjuda islam som en accepterad religion.

Låt oss fundera lite på hur historien ser ut. Vi har ju t.ex. nazister i världshistorien. De ville utrota alla som inte var arier, och man inrättade koncentrationsläger under kriget, där man mördade folk i massor. I dessa läger mördades även kommunister, eller andra kritiker till den totalitära regimen. Det räckte alltså med att inte instämma i Hitlers filosofi, och uttala detta för att bli mördad systematiskt. Eller varför inte i Sovjet under Stalin? Hur många mördade inte denne man under kommunismens visionära och flummiga dröm om arbetarnas paradis. Här i Sverige var vi egentligen inte mycket bättre; även om detta tystats ner. Till skillnad från nazisternas uppenbara mord, valde man här i Sverige att sterilisera alla som inte borde få föröka sig. Allt baserat på makarna Myrdals visioner om ett renrasigt Sverige och det perfekta folkhemmet kontrollerat av staten. Samerna var en sådan folkgrupp som man steriliserade och nu det bara återstår spillror av. Baserat på steriliseringslagen från 1935, steriliserade man medborgare ända till 1975 utan snack eller frågor, t.ex. efter rapporter från HSB, om medborgare som inte passade in. Sterilisering av kvinnor var regel i samband med abort till 1975, alltså 30 år efter andra världskriget.

Men vad har nu allt detta med islam att göra? Jo, det är ganska enkelt – islam är inte bara en totalitär åskådning, som nedvärderar de som inte är ”troende”, vidare har den uppenbara likheter med de filosofier vi idag föraktar som nazism, kommunism eller varför inte KKK, i USA? Det mest skrämmande är att den är baserad på tolkningar, ja, individuella sådana eller styrda sådana av en gammal skrift som är 1400år gammal. Varje modern människa med någon form av intelligens måste förstå att en så gammal skrift på intet sätt är applicerbar i ett modernt samhälle 2010. Konflikterna är ganska uppenbara; månggifte, man tvingar kvinnor att klä sig som vandrande sopsäckar, man tillåter inte musik, man ska slakta boskap på samma sätt som gällde på 600-talet, äter inte fläskkött, man ska be mot Mecka fem gånger per dag, o.s.v. Den som inte inser att detta är rent vansinnigt 2010 kan jag bara beklaga för bristande insikt och intelligens. Men de har ingenting i detta samhälle att hämta enligt min åsikt, och bör förbjudas. Jag skiter i om det är en religion, en tro, en politisk övertygelse eller vad man nu kan kalla det. Det har inget att hämta i det samhälle jag vill se och låta mina barn växa upp i. Ursäkta, men jag accepterar det inte ens, eftersom det finns idioter som menar att jag är mindre värd än dem och därmed kan döda mig utan straff, vill övertala mig med våld om att de har rätt och inte jag, och vill omvandla hela samhället till denna rent idiotiska tro, eller religion.

Jag ser tyvärr bar en utväg. Det är helt enkelt att förbjuda islam i detta land. Ju mer inflytande islam får ju mindre vill jag leva i detta land. Det var en gång mitt land som jag var stolt över. Det är jag inte längre, snarare skäms jag över att det finns islamiter i riksdagen och att jag (som svensk), ska visa acceptans, och betala för att mitt land gradvis förstörs.

Så nu är jag islamofob. Jag är som svensk faktiskt ganska stolt för detta. Jag vill inte se mitt land drabbat av islam.

2 kommentarer:

cavatus.wordpress.com sa...

Jag antar att du sett den här?

http://aktualia.wordpress.com/2010/12/03/pat-condell-om-sverige/

Ulmerkotten sa...

@Cavatus

Jäpp, den har jag sett. Den var på PI för någon dag sedan.
Man undrar lite hur länge det kommer att dröja innan politikerna förbjuder spridning av allt material som är kritiskt mot islam. Det kan ju betraktas som "hets mot folkgrupp"...oavsett hur riktigt det är.