måndag 20 december 2010

Visst är han ett hot

På förstasidan i SvD idag kan man se följande bild och text:









Tja, det är inte utan att man instämmer. Regeringen har under den senaste mandatperioden ökat invandringen till sanslösa höjder, och i synnerhet från länder som är kända för sin extrema och militanta islamism som Somalia, Afghanistan och Irak. Vi har ghettoområden runt städerna i form av de gamla miljonprojektsområdena, organiserad brottslighet, kravaller, och inom en inte alltför snar framtid kommer islam sannolikt bli en officiell religion i detta land. Bara kostnaden för invandringen är flera tiotals miljarder per år.

Vi ser redan idag krav på att vi ska göra avkall på våra svenska traditioner för att inte störa ett fåtal muslimer som dessa inte passar som Julavslutningar i kyrkor. Vi ska tillåta att det byggs moskéer, fläskkött får inte serveras, nyfödda barn ska kunna könsstympas för att islam finns i detta land. Vi ska acceptera att västerländska lagar och regler får stå tillbaka för de kraven muslimer har, och svenska lagar när det gäller yttrande- och tryckfrihet, jämställdhet, synen på homosexualitet ska tydligen inte få gälla.

Och nu har vi sett den förste självmordsbombaren på svensk mark. Detta är knappast överraskande. Hur många tusen självmordsattentat har vi sett de senaste 30-åren i islams namn? När kommer nästa självmordsattentat på svenska mark? När blir Vilks mördad?

Så någon så naiv statsminister som Reinfeldt som inte sätter stopp för denna utveckling, vilket alla andra länder i Europa redan gjort, blir nog svårt att uppbringa. Det är helt enkelt så att islam fungerar inte inom eller parallellt med ett västerländskt modernt samhälle.

Så det är bara att instämma i SvD:s rubriksättare : Han är ett hot mot vårt samhälle.

och DN på samma tema.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta, men skolavslutningar i kyrkan är ingen genuin svensk tradition. Orsaken till att det är fel är att skolan ska vara konfessionslös. Så ska det vara i ett fritt samhälle. Tror du själv på Jesus Kristus?

Ulmerkotten sa...

Jag har inget problem med att skolan ska vara konfessionslös. Däremot har vi svenska högtider som till stor del är baserade på det faktum att våra förfäder har varit kristna i drygt 1000år. Att förneka detta är att förneka vårt kulturarv och våra traditioner, samt radera vår identitet som folk och nation.
Alltså, kan man i fall där det finns kopplingar mellan skolan och vissa aktiviteter som t.ex. kyrkobesök spola närvaroplikten. På så sätt kan den som inte vill delta bara avvika eller låta bli att deltaga.

Det finns ingen som helst logik i att de som kommit till detta land ska på något sätt få påverka den svenska majoriteten.

Jesus Kristus? Nix, jag är djupt troende Pastafari:

http://www.venganza.org/

Rickard sa...

Skrev ett inlägg om hur Sverige pressas av USA att öka vårt deltagande i Afghanistan och vad konsekvenserna blir. http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/bortkastade-pengar-och-liv-i-nagon.html