onsdag 15 december 2010

Man blir trött på PK-media

Det är nu extra kul att kolla PK-media, som slits mellan verkligheten och sin strävan efter att både vara just politiskt korrekta men även lugna medborgarna.

För det första har vi SvD som har hittat en forskare som menar att terrorister går igenom en ”Livskris”, i denna artikel.

Sedan har vi en rad med imamer som fördömer terrorhandlingen. T.ex. denna (1) och (2). Och givetvis att muslimska samfund på olika sätt kan hjälpa till att hitta terrorister.

Ovanpå det är det läge att smacka om att Säpo ska ges rätt att signalspana och att FRA givetvis ska få snoka i allt som passar dem som man kan läsa här.

Sedan låter givetvis SÄPO meddela att ”Inga tecken på ökad extremism i Sverige”, i denna artikel. Visst är det märkligt att denna rapport kommer två dagar efter att historiens första terrorattack inträffat i Stockholm.

Man vill alltså ge medborgarna följande bild:

  1. Terrorister är ensamma förvirrade personer.
  2. Terroristers handlingar har inte med islam att göra.
  3. Nu kommer det att behövas mer övervakning av medborgarna genom Säpo och FRA för att kunna hitta terrorister.
  4. Säpo har full pejling på läget.
  5. Muslimska föreningar och imamer kan hjälpa både att förebygga terroristaktioner samt rapportera sådana.

Nu är det bara att bemöta dessa punkter en efter en.

  1. Det är helt uppenbart att även om en terrorist är en förvirrad person använder sig andra muslimer av denna för att begå dessa terrordåd, och det kan rimligtvis inte vara så att dessa brott kan iscensättas av bara en person. Det finns hur många exempel som helst på att så inte har varit fallet och att flera personer har agerat samtidigt. Att andra muslimer inte skulle ha kännedom om vad som skulle hända är högst osannolikt.
  2. Om terroristernas handlingar inte har med islam att göra, hur i h-vete kommer det sig då att de haft utbildning av, hjälp av, andra troende muslimer, och hur kommer det sig att som i fallet i Stockholm att de lämnar ett meddelande som refererar till koranen och muslimsk tro? Hur är det med Muhammed-teckningar och angreppen på Vilks och vår yttrande och tryckfrihet?
  3. Ja, tack så förbannat mycket för att alla muslimska terrorister legaliserar mer övervakning och kontroll av all medborgare och man inskränker vår integritet.
  4. Jaha, det verkar ju inte så d.v.s. att Säpo har pejling på läget, annars hade idioten som slog till i Stockholm hindrats tidigare. Dessutom kan man inte agera i många fall. Det går helt enkelt inte att spärra av delar av Stockholms innerstad mitt i julrushen baserat på en misstanke. Ska det vara så att vi ska acceptera att Säpo och FRA ska få mer och mer resurser för att kunna förutsäga terrorhandlingar, emedan man släpper in hur mycket potentiella terrorister som helst till detta land från de för islamisk fundamentalism kända länderna Somalia, Afghanistan och Irak? Varför inte mota Olle i grind och stoppa den sanslösa invandringen och lösa de problem vi redan har med kravaller, gängkriminalitet och krav på det svenska samhället först?
  5. Det finns mig veterligt inte en enda incident där muslimska föreningar eller imamer har hjälpt till att förhindra terrordåd. Snacket från imamer och andra muslimer är falskt. Även om de känner till terrordåd gör de inte ett skit, men de kan efteråt beklaga lite mjäkigt och påstå att det är inte alla muslimer som begår terrordåd och de tar avstånd ifrån det inträffade. Men vad har det gjort för att förhindra det inträffade, och vad gör de? Svaret är inte ett skit, och de är därigenom medskyldiga. Det finns inte en annan s.k. religion på denna planet, eller politisk tro för den delen heller som legaliserar mord på oskyldiga civila, förutom islam.

Inga kommentarer: