söndag 12 december 2010

Naivitetens facit

Nu har politikerna försökt indoktrinera medborgarna i acceptansens, multikulti och religionsfrihetens namn. Man har uppmålat en bild som är en kombination av yttrandefrihetens, tryckfrihetens samt religionsfrihetens namn, för att skapa ett multikultiland med acceptans och förstående mellan alla i detta land, oavsett kulturell eller religiös bakgrund. Kopplingen med det som inträffade när Friggebo försökte få alla sjunga ”We shall overcome”, med det inträffade i Stockholms city är uppenbar.

Vi svenskar har indoktrinerats i att samtal och förståelse, i flummighetens konsensusfilosofi är lösningen till allt.

Mot bakgrunden av att det finns massor med muslimer som är mer eller mindre militanta, och det finns ca 20års fakta när det gäller detta är det rent naivt att tro att vi kan ha ett land som är någon form av frizon där vi inte kan drabbas av det som händer i övriga världen. Detta i synnerhet som åsikts-, tryck- och yttrandefriheten står i kontrast till den totalitära religionen islam. Ett typexempel på detta är muslimernas syn på Lars Vilks och dennes rätt att begagna de fri och rättigheter vi tar för givna. Det är helt enkelt så att en religion som är baserad på en 1400 år gammal skrift som en lag, inte är kompatibel vare sig med ett modernt västerländskt samhälle eller svensk lagstiftning 2010.

”Nu får vi inte gripas av panik” och det gäller att ”inte komma med förhastade slutsatser”, säger Reinfeldt. Självklart är hans jobb att lugna alla så att det hinner gå lite tid och vatten hinner rinna under broarna. Samtidigt har de senaste regeringarna, och den sittande i synnerhet, varit ansvariga för den massinvandringen av i muslimer. Nej visst, alla muslimer är inte terrorister. Men det är den enda religion där våld och mord existerar, och man ser ner på andra människor som inte är troende på islam. För det andra är det en viss del av dessa muslimer som är terrorister eller i alla fall potentiella sådana. Det tredje, och egentligen allvarligaste, är att de sekulariserade muslimerna som inte är terrorister, stillatigande accepterar de muslimer som ämnar begå eller har begått terrorbrott. De är helt enkelt stillatigande medbrottslingar.

Om vi nu jämför islam varandes en ”religion” mot den tro på kommunism som de som styr Nordkorea proklamerar, är den stora skillnaden att nordkoreanerna inte skickar ut terrorister i kommunismens namn. Om kommunister placerar sprängladdningar hos meningsmotståndare är det inte accepterat, eller om högermilitanta grupper gör detsamma hos vänsterradikaler. Den rörelse som gör något sådant kommer omedelbart bli förbjuden att existera i detta land. I mina ögon är skillnaden mellan att tro på en religion eller en politisk ideologi i det närmaste obefintlig. Nu har vi ånyo sett ett fall där muslimska extremister inte avser att döda meningsmotståndare, utan ännu värre oskyldiga människor, och statsministern kommer med lite mjäkiga uttalanden om besinning och att inte dra förhastade slutsatser. Ursäkta, men det finns hur många bevis som helst på att islam inte kan samexistera med ett modernt och västerländskt samhälle. Inte nog med det, de mest militanta muslimerna avser mörda så många oskyldiga människor som möjligt i rena terrorhandlingar.

Det som hänt nu i Stockholm, visar att vi kommit till vägs ände. Antingen förbjuder vi islam som religion i detta land, eller så kapitulerar vi och accepterar sharialagar och att de ej troende på islam är så lite värda, att det för radikala muslimer är helt accepterat att mörda så många av dessa man kan.

Dådet i Stockholm kunde ha dödat åtskilligt fler än vad som var fallet. Men den principiella frågan kvarstår. Det är inte läge att stoppa huvudet i sanden som Reinfeldt gör, och snacka om förhastade slutsatser, det är läge att handla och byta politik och inse att islam är en militant religion som eftersträvar att ta över det svenska samhället.

Islam är inte kompatibelt med ett västerländskt modernt samhälle, det är bara att inse. Att vidmakthålla svenska PK-politikers inställning är bara naivt, verklighetsförnekande och kommer att skada landet ännu mer ju längre man fortsätter att leva i en orealistisk värld skild från verkligheten.

Verkligheten gjorde sig påmind igår, det kan återupprepas. Vad och hur länge kommer då svenska politiker göra mer än att beklaga och spela oförstående, naiva och be folk besinna sig och inte drabbas av panik?

Länkar:

PK-baskan SvD

PK-blaskan DN

Skandal och PK-blaskan Aftonbladet

Skandal och PK-balskan Expressen

Lokala PK och propagandablaskan UNT

Inga kommentarer: