onsdag 5 juli 2017

I idiotins landDenna bild hade någon lagt ut på FB. Ärligt talat vet jag inte om det är fake news, men samtidigt verkar siten ganska seriös. Jag får hänvisa till de källor som där uppges.
Hur man än vänder på saken, och vidare baserat på att ingen relevant statsfinansierad statistik finns att tillgå, finns det sannolikt en relevans i detta (se graf nedan,
länk). BRÅ har inte gjort någon som helst relevant statistik på 15 år, uppenbarligen på direkta order från politikerna.
Man har alltså importerat en massa män som kallar sig barn, som kommer från en helt annan kultur baserat på islam. Är då egentligen något annat än en stor överrepresentation inte att vänta avseende sexualbrott? Men det intressanta är att jämföra dessa grupper med personer med svenskt ursprung. Faktorn för dessa är alltså 0.14. Vad vi alltså kan göra är att dividera 11.07 med 0.14 för att få fram skillnaden mellan afghaners överrepresentation och svenskar. Då får vi faktor 79. För de från Gambia på 66
.

Vad är det för idioter som släppt in alla dessa personer till vårt land? Svaret är uppenbart – denna och den föregående regeringen. Domstolarna och åklagarna totaldyker och dömer till straff som är rena skämt, om man inte kan fria vilket givetvis är regel. Man lägger bevisbördan på våldtagna kvinnor och utvisar inte ens vid fällande domar. Media mörkar hela problematiken och nämner inte personers etnicitet eller vilket land de kommer ifrån. I media ifrågasätter man inte de problem som är importerade, och definitivt ställs inga krav på politikerna när det gäller åtgärder, hårdare straff eller utvisningar.

Visst, jag är svensk och det tänker jag inte be om ursäkt för, trots att man efter senaste valet röstade igenom en grundlagsändring om att Sverige är ett ”mångkulturellt land”. Influenser är en sak och som vi alltid har haft, men för den skull blir inte landet multikulturellt. Ett land har en kultur inte flera odefinierade kulturer.

Ovanpå detta har vi problemet med islam. Alltså en s.k. religion som styrs av en bok som är 1400 år gammal, och skriven i arabvärlden. Detta samt imamers tolkning av denna. Exemplen på verklighetsfrämmande dumheter är otaliga.
Hur kan någon person med normal begåvning tro att detta ska ha någon form av existensberättigande i Sverige 2017?

Men nu har vi en återkoppling till inledningen. Är man så naiv att man tror att man kan importera hundratusentals män från länder med rutten kvinnosyn, baserad på islam och med levnadsregler som inte hör hemma i detta land, kan man ju inte annat än förvänta sig att kvinnor våldtas (numera även med prefixet grupp-), eller utsätts för olika sexualbrott. Som man bäddar får man ligga. Tack så förbannat mycket Löfvén och Reinfeldt.
Man behöver knappast vara raketforskare för att fatta att SD lär landa mellan 25-30% i nästa val. Den naiva idiotpolitiken har grävt sin egen grav.

Inga kommentarer: