fredag 21 juli 2017

Lägg ner DO


Jag har påtalat det ett antal gånger tidigare; islam är en religion som bör klassas som en extrem sekt och hör inte hemma i ett modernt västerländskt samhälle. Exemplen är hur många (länk)som helst och ovanpå det har vi alla terrordåd i islams namn.

Konstigt vore väl annars om man tror att en bok från arabvärlden skriven på 600-talet ska ha någon som helst dignitet idag och i Sverige. Det är helt ointressant hur många muslimer det finns i detta land – en dumhet är en dumhet och inte försvarbart även om det finns hundratusentals som tror att det är sanning.
Ovanpå detta har vi saker som är direkt olagliga, och som man tillåter vara en del av undervisning i svenska skolor.
DO (Diskrimineringsombudsmannen) är ett gäng blodhundar med stor PK-stämpel i pannan. Den som ens andas minsta ord mot zigenare döms direkt till runt 50.000 kr i böter och det är skillnad på folk och folk. Om en svensk kvinna däremot kallas för svennehora är det inte ens förolämpning. Man driver alltså fall av diskriminering men blundar totalt för när muslimer står för sådan. Var är kraven på kvinnliga imamer? Varför tillåts inte män och kvinnor be tillsammans i moskéer? Hur kan man acceptera segregerad gymnastik och skilda badtider i badhus? Varför ska muslimska kvinnor tvingas gå runt som spökplumpar? Varför ska djur dödas plågsamt med halalslakt? Detta är direkt emot svensk lag. Svensk lag står över alla religioner. Eller gäller koranen i detta land?
Exemplen är otaliga, och inget av dem hör hemma i Sverige 2017. Att de baseras på koranen eller vad imamer säger är helt irrelevant då logiska förklaringar lyser med sin frånvaro. Benämningen religion borde inte rättfärdiga eller legalisera några uppenbara dumheter som de jag nämnt. Tvärtom; de måste ifrågasättas och i den mån de inte överensstämmer med svensk lag eller värderingsnormer. I den mån imamer eller muslimer tror att något annat än svensk lag gäller i detta land må de skriva ut det och köra upp det i någon lämplig kavitet i de nedre kroppsregionerna.

Med DO, är en form av pajaser som anser att alla som på något sätt baserat på minoritet, och att ens den minsta kommentar mot en sådan ska vara straffbar, borde snarast dras bort från skattebetalarnas nota. De tjänar ingen utom vänstermuppar, miljömuppar och kanske en del socialdemokrater. Alla lika verklighetsfrånvända, bländade av massinvandringens ljus och paradis.

Min slutsats är mycket enkel DO ska läggas ner med omedelbar verkan – i den mån vi pratar om diskriminering av olika skäl eller orsaker står det den eller de drabbade fritt att polisanmäla och driva saken i domstol.

Inga kommentarer: