söndag 30 juli 2017

Marockanska gatubarn


Jag är minst sagt sur på hur man politiskt och juridiskt handhar Marockanska gatubarn. Det är alltså yngre personer from Nordafrika som kommit hit enbart för att begå brott. Eftersom alla givetvis hävdar att de är under 18 år är de barn och släpps tämligen omedelbart. Kanske får de en välbehövlig måltid och sängplats på skattebetalarnas bekostnad. Men efter att ha begått stölder, eller kanske rån släpps de ut på gatan igen och vad som sedan händer är inte svårt att gissa. Nya brott och samma visa igen.
Man kan ju faktiskt säga att sociala myndigheter understödjer dessa ungdomars verksamhet, och med skattepengar då inget händer efter ett regelrätt brott. Vidare har man ju mängdrabatt på brott vilket innebär att brottslingar inte straffas baserat på den skada de orsakat. Pratar vi dessutom om fängelsestraff är regeln att alla släpps efter 2/3-dels tid. Kopplar man sedan detta till krisen inom polisen har vi alltså ett paradis för brottslingar. Man är knappast förvånad över varken utländska stöldligor, asfaltläggare, eller marockanska gatubarn och man syr ihop säcken. Men för de marockanska gatubarnen erbjuder man ” …
stöd och hjälp på olika sätt.” enligt Åsa Lindhagen (MP), samt ” – Det är en allvarlig situation både för barnen som lever i den här miljön och för de personer som blivit utsatta för brott”. (länk) Vi är alltså tillbaka till 70-talet. Med en flumpolitik där alla brottslingar bara behövde lite samhällelikt stöd för att komma på den rätta vägen och bli goda medborgare. Men vad spelar det för roll för brottsoffret om en rånare är 16 eller 19 år gammal? Brottsoffret är idag helt sekundärt, som våldtagna kvinnor och rättsapparaten ett rent skämt.
Miljöpartiet är i synnerhet ett parti som vurmat för att Sverige ska bli hela världens socialbyrå, och nu när man ser konsekvenserna tar man inget som helst ansvar för de fel man har begått; tvärtom man försöker lappa över dessa med skattebetalarnas pengar och hittar på olika idiotiska bortförklaringar, gärna med sympatilogik. Det är barn, ingen är illegal, vi behöver invandringen, berikning och annat svammel som borde göra varje svensk kräknödig. Vi har snart tiggare i vartenda hörn, gängkriminaliteten florerar, vi har problem med muslimska fundamentalister, sexualbrott, kriminella ligor som härjar, asfaltläggare, och uppräkningen kan göras längre. Är det då någon sjuklöverpolitiker som tar ansvar? Svaret är nej, och i synnerhet inte miljöpartiet, som fortsätter med ren naivitet och dessutom med floskler eller idiotiska känsloargument försöker försvara sitt infantila och totala misslyckande. Åsa Lindhagen är ett typiskt exempel som synes med all tydlighet i detta klipp.
Men tillbaka till de kriminella ungarna från Nordafrika; De befinner sig i vårt land olagligen och ska förpassas från detta land helt oavsett ålder. Någon billig lastbåt borde duga.
Man har uppenbarligen rest till detta land just för att begå brott, och är så fallet och har skett ska de ut utan misskund, och sedan kan Åsa Lindhagen gråta bäst hon vill.

2 kommentarer:

Kattvinge sa...

Vare sig det är marockanska "gatubarn" eller om det är tiggarna som invaderar vårt så kallade "safe-space".. så är det något som måste avlägsnas och det å det snaraste. Det anser de flesta jag pratat med. De som motsätter sig är kyrkligt involverade personer för de vägrar inse att dessa "gatubarn" och tiggare kan vara verktyg i något som är mer otäckt (läs människohandel) men även det andra otäcka- de gör faktiskt det här alldeles på egen hand (och det är nog det som får "hjärtemänniskorna" att sparka bakut totalt för det kan ju bara inte vara sant)!!

För att vara krass och cynisk.. det är nästan så att jag väntar på att få "små gatubarn" till min lilla del av världen som konkurrerar med tiggarna här... kan bli ganska intressanta bråk och hur den lokala blaskan ska formulera sina artiklar om det hela...
Ett juniorlag med blivande fotbollsspelare råkade i dispyt med framtida järnvägsarbetare?

När det gäller flaskposten idag - så kan det bli vad som helst...
Önskar dig en varm och trevlig Augusti...
/Kattvinge :)

Ulmerkotten sa...

Tack! Detsamma!

/ Ulmerkotten