torsdag 27 december 2018

De terrordömda "svenskarna" friges


Nu friges de terrordömda svenskarna, kan man läsa i DN (länk). Man kan inte mindre än att bli kräknödig. Någon förbannad idiot har givit dem svenska pass, och då blev de svenskar. Min definition är någon som bor i detta land, pratar svenska, vet hur det svenska samhället fungerar, vilka partier det finns, vilka som styr landet, landets geografi och lever efter vårt lands lagar.
Man kan få först temporärt upphållstillstånd, sedan permanent.
Men sedan kan man bli svensk. Man ska alltså ha emigrerat till detta land och man vill bli svensk. Man blir inte svensk för att man kommit hit, har bott i landet en tid eller har anhöriga här. Man har definitivt diskvalificerat sig som flykting eller asylsökande om man återvänt till det område man flytt från.

Detta är inte på något sätt rasistiskt utan handlar om ren logik. Att bli svensk medborgare är ett privilegium, inte en lapp i ett cornflakespaket.

Nej, jag är inte rasist, men jag är svensk. Idioter som stridit för IS, varit med i al-Qaida, Al-Shabaab, Hizbollah, Hamas eller liknande organisationer är terrorister, och ska ställas till svars inför en domstol. Inte belönas med saft-och bullar, eller få samtalsterapi, mat, försörjning och allt annat på skattebetalarnas bekostnad.
Snacket går som vanligt om ”rehabilitering” eller olika ”verktyg”, och höjdaren ”krockkuddar” för att hjälpa dessa personer. Nysvenskan haglar.  Man måste kunna ”fånga upp”, ”nationellt program som även skulle inkludera gängkriminella”. Dessa personer och jag vet inte allt annat svammel man kan läsa i artikeln om ”Bättre insatser från samhället” kan man läsa. 
Det är inget annat än rent vansinne och rent 60-talsflum.


Mitt land är inget land för terrorister. Jag har noll acceptans för islam i det offentliga rummet. Personer som är brottslingar ska straffas. Svenska medborgarskap ska inte delas ut som konfetti.
Nu har vi alltså enligt DN ”De terrordömda svenskarna” som friges. Har någon idiot utfärdat svenska pass till dessa terrorister borde utfärdarna straffas. Ta dessutom och läs på i DN:s faktaruta om dessa personer som kallas för svenskar.



Inga kommentarer: