torsdag 7 mars 2019

Dravel, hette det på min tid


En gång i tiden lärde jag mig ordet dravel. Det betyder rent ovederhäftigt svammel. Denna artikel i skitblaskan Expressen är ett rent typexempel på just dravel. Artikeln av Hultqvist och Johansson är det värsta dravel jag sett. Man har alltså byggt miljonprogrammen i första läget. Dessa har uteslutande varit problem och är rena fuskbyggen ingen vill bo i, i en miljö som får vem som helst att må illa.

Man har importerat invandrare i massor och placerat dem i dessa områden och gängkriminaliteten spirar med gäng som tar lagen i sina egna händer i dessa områden och problemen är kort sagt enorma och ingen har en lösning. Man har pumpat in enorma mängder pengar till dessa områden, uppenbarligen utan minsta resultat och man har skrivit in i grundlagen att ”Sverige är ett mångkulturellt samhälle”.

Det har sossarna och moderaterna gjort de senaste drygt åtta åren. Men vänligen, blanda inte in SD i detta. Jag vet inte hur många propositioner SD lagt de sista 8 åren för att komma till rätta med den sanslösa invandringen och gängkriminaliteten, allt har dock röstats ned av i synnerhet sossarna.

Nu vill alltså sossarna smeta det de orsakat och är skyldiga till på SD. Man kan inte annat än bli kräknödig.

Visst, moderaterna är medskyldiga baserat på regeringen Reinfeldt, men sossarna var i samma sanslösa invandringsbåt. Men SD har inte haft ett skit med detta att göra, tvärtom man har alltid varnat för den vansinniga migrationspolitiken och förutsagt de problem vi idag ser med gängkriminalitet, våldtäkter, sexualbrott, skjutningar, segregation, utanförskap, mord och allt annat berikande.


Försök bara inte dra i oss att vi svenskar inte vill det bästa för vårt land, eller att SD är rasister. I artikeln försöker Ni framstå som de som ska rädda landet från de problem ni själva orsakat och kommer med flummiga framtidsvisioner.


Jag är innerligt trött på denna typ av argumentation. Ni har orsakat de problem vi idag har, inga andra, Morgan Johansson och Peter Hultqvist. Ta ert ansvar och skyll inte ifrån er! Men det är väl just sådan här skit och propaganda Expressen och Thomas Mattsson gillar att publicera.

Hur jäkla korkade är sossarna? Tror de inte att medborgarna fattar att det är deras politik lett till de problem de listar. Hur kan man sedan mot denna bakgrund försöka smeta problemen på andra och givetvis har man bara svammel som imaginära lösningar.

Inga kommentarer: