tisdag 5 mars 2019

Hur man gör propaganda


Berikarområden kallas ju ”utsatta områden”. Beteckningen är en aning märklig per se, då ordet utsatthet må vara en sak, men det kan vi lämna. Man kan bara konstatera att det är nysvenska för områden med stora problem rent generellt. Det är alltså problem som politikerna skapat, i första läget genom att bygga sossarnas miljonprogram med bristfälliga bostäder och betongghetton i städernas förorter. Visst, det var 60-70-tal och vad som gällde då men det förblir ett misstag.


Man behövde arbetskraft från andra länder, Finland och södra Europa, som importerades och placerades i dessa områden. Låt oss nu ställa oss frågan om denna import av arbetskraft hade behövts om man inte tvångssteriliserat massor med personer åren innan som inte passade i socialdemokraternas idealsamhälle.

Sedan var det ju problemet med 40-talisterna och att Sverige hade en regressiv befolkningspyramid. Under den högkonjunktur som rådde, samt att man hade DDR som förebild, slit-och släng var det som gällde, är det inte alls konstigt och sossarna hade total majoritet. Jag minns idag en herre jag kände som bodde i Södertälje på 70-talet och som berättade att assyrier/syrianer hade egen rättsskipning, egna banker, indrivning och att man inte beblandade sig med svenskar. Det var alltså 40 år sedan.

Prova gärna att ta en vandring centralt i Södertälje idag, arabiska fungerar sannolikt bättre än svenska i hela stadens centrala delar. Jag har bevistat en affär i denna stad där det ingen pratade svenska och jag fick gå ut med oförrättat ärende.

Ok, det är gamla synder men de senaste åren har man importerat enorma mängder personer från andra kulturer och med andra religioner, samt tillåtit att de bosätter sig tillsammans baserat på ursprung och religion i dessa områden. Vad väntar man sig som resultat, när man de senaste åren haft EBO-lagen och totalt flum runt invandringspolitiken i kombination med en totalt ansvarslös invandringspolitik? Vi har svaren i media, men man får läsa mellan raderna, eftersom man vill dölja vad man ställt till med. Häkten och fängelser är överfulla så att man diskuterar om att hyra fängelseplatser i andra länder i desperation. Polisen går på knäna. Två länkar av intresse; länk 1, länk 2.

Ställ dig nu frågan vad som är viktigast och vad man kan hitta SVT:s sidor – är det en skenande brottsutveckling, gängkriminalitet, våldtäkter, IS-terrorister eller kanske hur bra det går för svenska skidåkare i Seefeldt, vem som åker snabbast ner för en backe i Åre eller kanske att smutskasta Trump ? Så gå in på SVT och titta på vad de tycker är viktigast för landet och glöm inte att propaganda är lika mycket vad man berättar som vad man INTE berättar.Inga kommentarer: