torsdag 7 mars 2019

Historiens dummaste regeringsbeslut


”I fjol beviljades enligt Migrationsverket 20 841 arbetstillstånd i Sverige. Av dessa gick 65 till sjuksköterskor och 258 till någon form av lärare. Socionomer finns inte alls med i statistiken. Resten av migrationen, över 132 000 beviljade uppehållstillstånd i fjol, kommer istället att leda till ett ökat behov av sjuksköterskor, lärare och socionomer.” detta skriver Jonas Andersson (SD, länk), och det finns ingen större anledning att betvivla dessa siffror.

Låt oss nu dra oss till minnes Löfvéns uttalanden om att Sverige har en åldrande befolkning och att invandringen skulle bli vinst ”lite längre fram”. Snacket om åldrande befolkning har jag hört sedan jag gick i grundskolan, men då var det 40-talisterna som skulle orsaka enorma kostnader för samhället. Det skedde inte. Nu försöker alltså Löfvén dra i oss att invandringen kommer bli lönsam för samhället ”lite längre fram”. När då Löfvén? 2030 månne? Då kanske det börjar bli ett plus i räkningen men var har den kostat till dess och när blir det ”break even”? 2050 eller senare?

Men om man bortser från detta, och baserar sina antaganden på den slapphänta och accepterande migrationspolitiken som idag förs med inga krav på de som kommer hit, hur länge dröjer det innan Sverige är totalt utsuddat som land med egen kultur? Vi har de senaste åren sett en lavineffekt av muslimska krav som bara har accepterats, helt utan någon som helst logik eller vetenskaplig förankring.


Man måste fatta att de som kommer hit inte byter värderingsgrunder eller accepterar det som har gällt i detta land eller gäller. Ställer man dessutom inga krav och accepterar enligt EBO-lagen att personer från samma områden, med samma värderingsgrunder och med samma religion bosätter sig tillsammans har man skapat autonoma områden som inte kan integreras. Ej heller vill integreras.


Låt oss ta en jämförelse med Z. De kom till detta land på 1500-talet och har inte integrerats, vill inte integreras har ett eget språk och egna regler. Runt 500 år sedan alltså. Tror någon att det kommer bli annorlunda med muslimer i detta land? Det handlar inte ett dyft om att jag har agg mot personer eller folkgrupper, det handlar helt enkelt om integration.Kommer man till detta land måste man anpassa sig till den kultur och de regler vi har och som gäller i detta land.

Regeringen Reinfeldt och sossarna skrev vid valet 2014 in i grundlagen att Sverige är ett ”mångkulturellt land”. Detta måste nog gå till historien som det dummaste beslutet i historien. Man kan enkelt ställa sig frågan om länder med många kulturer och religioner någonsin fungerat i världshistorien? Svaret är givetvis nej, det bäddar bara för olika konflikter och andra problem, och vi har massor med exempel på detta redan i landet.

Nej, detta är inte HMF, det handlar om vad vi ska föra för migrations- och integrationspolitik.

Inga kommentarer: