fredag 15 mars 2019

Stick till valfritt muslimskt land


Nu har man ju skrivit in i grundlagen att Sverige är ett multikulturellt land, och givetvis har vi religionsfrihet. Det sista har jag inget problem med utom när det gäller i synnerhet islam.
Vi har på denna länk en bild och svamlet om att islam är ”har kommit till Sverige för att stanna”. Bilden i artikeln är tagen på Sergels torg och jag finner den direkt motbjudande. Som svensk och gammal stockholmare kan man ju säga att jag känner mig direkt kränkt.

Stockholm och Sverige var en gång mitt land, jag gjorde lumpen mina och andra svenskars värderanden, normer, krav och den samhörighet man hade är idag historia. Det finns idag inget att vara stolt över och våra politiker har gjort sitt bästa för att sudda ut en svensk nationell identitet. Detta genom att skriva in i grundlagen att vi ska vara ett ”multikulturellt land”, man accepterar sedan alla idiotiska knasigheter om de kommer under någon religions skyddsparaply.

Detta land är ju besatt med statistik och undersökningar, men skyddat från all logik, fakta, logiskt tänkande eller ren accepterad vetenskap. Det har jag inget problem med, men sedan dyker islam upp. Det finns inte en bokstav som passar in i ett modernt västerländskt samhälle. Dumheterna kan staplas på varandra till en höjd som cementeras av flumpartier i riksdagen. Ovanpå detta rena terrororganisationer som IS, Al-Qaida, Al-Shabaab och Boko Haram. Dessa organisationers historia talar sitt tydliga språk och kopplingen till islam kan ingen förneka. Men detta är inget angrepp på enskilda personer som är muslimer, däremot ett ifrågasättande av islams existensberättigande och de krav muslimer ställer i detta land.

Låt oss nu ställa oss frågan vad numerären innebär? Man har alltså tagit in in runt 500k muslimer i detta land, och ett argument man hör är att de är så många att deras krav baserat på islam måste accepteras. Mitt svar finns ovan; religion är inget paraply mot rena dumheter och får inte heller vara så. Den dag de kan anföra logiska argument eller vetenskapliga bevis må det övervägas. Men så är inte fallet, man hänvisar till en bok från 600-talet, eller var imamer tycker och anser. Ställ dig nu frågan vilken dignitet du anser att denna inställning ska ha i ett modernt västerländskt samhälle.

Men det är värre än så; när muslimer går på direkt konflikt med kvinnors rätt att klä sig som de vill, synen på HBTQ, krav på speciell mat, separerade badtider, halalslaktade djur och annat stoppar svenska politiker huvudet i sanden som strutsar.

Det är bara att fatta att islam är ett direkt hot mot svensk demokrati och utvecklingen de senaste 150 åren i detta land. Man ska inte ha någon som helst rätt eller ges möjlighet att sprida islam i detta land eller ställa krav baserat på islam. Man har en bok, koranen, som innehåller direkt uppmaningar till mord på otrogna. Den boken får spridas, men några ord på nätet om att muslimer borde dödas skulle leda till åtal för HMF. Vad är skillnaden? Man har ingen som helst acceptans för andra religioner och i synnerhet inte judendomen eller judar. Hur mycket terror, mördande av civibefolkning, mördande av otrogna och annat skit kan islam ta på sig innan svenska strutspolitiker med huvudet i sanden ska börja fatta?

Men visst, vill någon kalla sig muslim, inte påverka eller ställa krav på det svenska samhället har jag inga problem med det. Be hemma, så länge det inte stör någon, och respektera det som gäller och ska gälla i Sverige. Ställ inte några krav baserade på islam i detta land.

Passar inte det som vi svenskar har levt efter i hundratals år eller att kvinnor har precis samma rättigheter som män – stick då till ett valfritt muslimskt land. Men betala biljetten själv.

Inga kommentarer: