söndag 13 januari 2013

Priset för PK


En kvinna har gruppvåldtagits i Sundbyberg (SvD, DN). Inga gripna givetvis, inga beskrivningar på gärningsmännen förutom att de var ”mörkt klädda och är mellan 180 och 185 cm långa.”, eller ålder ”...någonstans runt dryga tjugo.

Vad är detta för nonsens? Hur många män är inte mellan 180-185cm? Själv faller jag inom det intervallet, är jag misstänkt? Ska kvinnor akta sig för alla män som har denna längd eftersom män av denna längd är speciellt våldtäktsbenägna? Är alla våldtäktsmän mörkt klädda? Totalt irrelevant information. Det är väl ett under att man ens berättar att det var män.Oftast brukar man gå ut med åldern, och det är samma sak där. Betyder det att kvinnor ska akta sig för män av en specifikt angiven ålder? Sverige ligger alltså tvåa i våldtäktsstatistiken per capita i världen efter Leshoto, men ingen reagerar.

Var är Ni nu 68-vänsterns barrikadkvinnor som skrek efter jämställdhet?

Om sådant här nonsens påtalas för polisen heter det oftast att man inte kan gå ut med mera ”av utredningstekniska skäl”. Det tror jag inte ett dugg på, det borde snarare heta ”enligt instruktioner om vad som är politiskt korrekt.”. I detta fall har alltså kvinnan våldtagits en timme och den information vi får är rent larvig. Det är tydligen viktigare att inte gå ut med relevant och korrekt information än att få fast gärningsmännen. Det är priset för politisk korrekthet. 

Ytterligare ett pris är att kvinnor kommer att våldtas framgent eftersom de inte har en korrekt bild av vilka hot som finns. Det mörkas av polisen och media.

Men av någon anledning i media är det relevant att göra stora rubriker av våldtäkter i Indien SvD, DN). Där protesterar kvinnor och man skriker efter skärpta straff. Här i Sverige ska tydligen våldtäkter tystas ned, trots att risken för kvinnor är större här att våldtas, än i Indien

Om polisen nu lyckas gripa de män som utfört våldtäkten, kommer de på sedvanligt svenskt manér få låga straff. De inblandade kommer att skylla på varandra och sedan är rätten handfallen för man vet inte vem som gjort vad. Sedan är det ju även regel att släppa ut alla efter 2/3-delar av avtjänad strafftid. Ni vet fängelserna är överfulla, så…är det någon mening att ens söka efter gärningsmännen?

Notera även två saker: Ingar länkningar till bloggar tillåts, och inga kommentarer. Visst är det märkligt?

Inga kommentarer: