måndag 24 november 2014

En bild säger mer än 1000 ord

I DN hittar man att en tjej publicerat ett ”skolfoto” där bara ljushåriga och blåögda fick vara med och alltså skickade Jimmie tillbaka resten som det står på en skylt i bilden. Nästa notering i denna historia är att den skapat en massa snack på FB och på internet. I artikeln kan man läsa ” Då kom trollen. SD-anhängare, mörkermänniskor och särskrivare. De tog sig till och med in i mitt kommentarsfält och kräktes. Tänkte radera eländet, men lät det vara. Som ett bevis på varför min dotters bild behövs.”. Men varför är detta intressant? Svaret är att det bevisar hur effektiv propaganda är. Tjejen som publicerade bilden tror att SD är rasister och även hennes far. Alla som inte är etniskt svenskar får alltså inte vara med på klasskortet är slutsatsen. Huruvida de skickats ”hem” till sina hemländer, eller bara hem till sina familjer är ju en öppen fråga.
Men tjejen och hennes far är inte ensamma, man tror att SD har en dold agenda som är rent rasistisk. Detta som en direkt följd av den propaganda man effektivt bedrivit i media i runt 10 år. Att det är rent felaktigt kan man inte ifrågasätta och visar just hur effektiv propaganda, sannolikt härstammande från vad man lärde sig av DDR fungerar.
Låt oss vända på problemet. Vi tar samma bild med texten på skylten ”Sjöstedt avrättade resten”, och några få elever kvar som inte var kommunister. Kan någon förneka att Stalin och Mao avrättat 10-tals miljoner människor? Eller kanske att Kim Il Sung, Jong-il, eller Jong –Un, har en ren förhatlig regim där man röjer meningsmotståndare ur vägen? Vidrigt eller hur? Men att klistra helt felaktiga saker på Jimmie Åkesson publiceras på förstasidan i DN. Åkesson och hela SD har inga som helst rasistiska kopplingar. De inom SD som tror att så är fallet ska omedelbart söka sig till något annat parti. Jag är nu ingen talesperson för SD, men det handlar helt enkelt om invandringspolitik, inte om rasism eller att SD skulle vilja skicka ”hem” alla som inte är svenska. De som tror detta är helt enkelt offer för ren propaganda, och uppenbarligen de som gjorde bilden och DN som gjorde den till en riksnyhet.
SD:s politik har alltså inga som helst rasistiska aspekter eller dolda agendor. Det handlar helt enkelt om migrationspolitik, och vad som är bäst för Sverige.

Det finns två huvudaspekteter på detta: För det första är minst 90% av de som själva kommer till detta land inte flyktingar. Det är inte konstigt alls; desperata flyktingar kan rimligtvis inte komma till vårt lilla land i norr om de själva inte valt och betalat runt 100.000 kr för att bli smugglade just hit. Per se, är de alltså inte flyktingar. De har betalat för att bli smugglade till just Sverige eftersom vi har den mest naiva migrationspolitiken i hela världen.
Den andra aspekten är behovet av dessa s.k. flyktingar, vilket kanske skulle legalisera vad man håller på med. Vi kan höra våra politiker snacka om berikning, samt att vården skulle rasa ihop om det inte vore för de invandare som idag jobbar inom landstingen. Det är sannolikt hel sant, men det har även lett till rena lönedumpningar och arbetslöshet. Vad är det för konstigt med att en del av de invandrare som kommit hit har arbeten, och att dessa arbeten behövs?

Ovanpå detta har vi även alla problem ingen kan förneka, gängkriminalitet, skottlossningar, bilbränder, sexualbrott och mycket annat som man tappert försöker dölja eller prata bort. Att dessa saker är direkt relaterade till att man tagit in för många invandrare, tillåtit ren segregation och därmed skapat dessa problem står utom allt tvivel.
Jag kanske skulle ta upp problematiken med islam…nix inte i detta inlägg, men även detta givetvis ett rent invandringsproblem. Tvehågset törs man inte ens peta på frågan om de som åker tillbaka till de länder de flytt från ska vara svenska medborgare eller inte. Huvudet i sanden.
Men lögnen är ett rent faktum i bilden. Jimmie skickar inte ”hem” några, Jimmie är inte rasist. Jimmie tar emot flyktingar som just är flyktingar vilket är kanske 5% av de som kommer till detta land och söker asyl, ovanpå detta en mindre mängd ”kvotflyktiangar”.
Samtidigt är han inte lurad av media, och skickar tillbaka runt 95% av de lycksökare som kommer till detta land varje år för att få en bättre levnadsstandard. Ovanpå detta, är det ett rent faktum att vi har enorma problem och kostnader orsakade av den flyktingpolitik som förts och förs. Helt utan rasistiska förtecken men problemen och kostnaderna har vi, det kan ingen förneka.

Inga kommentarer: