onsdag 18 februari 2015

I mäklarnas paradis

I bostadsmarknadens paradis, d.v.s. mäklarnas som tjänar storkovan på att det inte byggs tillräckligt med bostäder, samtidigt som vi har en enorm ström med s.k. flyktingar och deras alla anhöriga kan man varje dag se stora annonser i våra största dagstidningar på diverse lyxbostäder med prislappar på åtskilliga miljoner.
Kommunerna allokerar allt de kan till ”flyktingar” eftersom de är piskade att ta emot dessa, och våra barn som vill flytta hemifrån göre sig ej besvär. Bygger man bostäder är det just för ”flyktingar” som man kan läsa i denna artikel.
Men det sjukaste är att den vansinniga bostadsmarknaden och de låga räntorna gynnar mäklare som har procent på försäljningspriset, och de täljer alltså guld med liten arbetsinsats. Så man blir ganska lätt kräknödig när man läser denna artikel om ”Mäklarkungarna”, som tjänar hundratals miljoner bara på den vansinniga invandrings-politiken och att det inte byggs bostäder för den egna befolkningen utan för att kunna inhysa lycksökande migranter och deras familjer som kallas för flyktingar och anhöriginvandrare.
Som sagt; försök hitta en bostad om du är drygt 20 och vill flytta från dina föräldrar och inte kan bolla upp någon miljon. Nix, det går inte. Du hamnar sist i bostadskön. Att plocka in ekonomiska lycksökare som kallas ”flyktingar” är vad som gäller. Ställ dig sist i en kö med en oändlig väntetid…

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Som sagt; försök hitta en bostad om du är drygt 20 och vill flytta från dina föräldrar och inte kan bolla upp någon miljon. Nix, det går inte. Du hamnar sist i bostadskön. Att plocka in ekonomiska lycksökare som kallas ”flyktingar” är vad som gäller. Ställ dig sist i en kö med en oändlig väntetid…"

Ja, är man 20 år då har man rösträtt. Frågan som bör ställas är således hur många 20-åringar som inte har någon annan att skylla på än sig själva?

Gissningsvis är det någonstans kring 87 % av dessa 20-åringar som bör ställa sig framför spegeln innan de gnäller och ber mamma trösta dem med lite varm choklad och en godispåse ...

Ulmerkotten sa...

Javisst, det kan rekommenderas men det är ett tag till nästa val.

Och nu vill Löfvén tvinga ut flyktingar i kommunerna och se till att de får jobb. Vilka jobb då? Det finns inga, och politiker skapar inga jobb.