måndag 2 februari 2015

Totalvurpa i logik

Tidigare har vi ju fått lära att det inte går att förolämpa svenskar, och att det bara är minoriteter som skyddas av lagen. Det är alltså inte åtalbart om någon kallar en svensk för ”jävla svenne”, det är till och med tveksamt om det är en förolämpning att bli kallad ”svennehora”. Skulle däremot en svensk säga ”jävla zigenare”, eller ”jävla utlänning” är det givetvis agg mot folkgrupp och direkt förolämpande, dryga böter är direkt att vänta. Logiken är alltså den att eftersom det finns så många svenskar i detta land att de inte kan förolämpas som grupp. Lagen avser alltså någon minoritetsgrupp, och majoriteten göre sig ej besvär.
Men nu har vi med islam och muslimer att göra, som har defaultvärde att d är mer värda än otrogna och var de än är har de alltså rätt att se ner på otrogna. Ånyo skyddas man sannolikt av det falska religionsparaplyet och våra politiker tror att det går att leva i någon symbios med islam och att vi har något att lära beträffande kultur, religion och annat. Det enda vi kommer lära av detta är just dock begångna misstag. Så vi har alltså människor som valt att flytta till vårt lilla land, men har med sig bagaget islam med åsikten att alla otrogna ska ”krossas”. Inte konstigt alls och helt enligt koranen.
Länk SR.
Men nu kommer det märkliga; polisen har upprättat en anmälan om "olaga hot" i Knivsta för att man funnit några lappar med texter; ”de rättrogna kommit till Knivstad", att "Kalifatet inte har några gränser "och att "alla otrogna som gör motstånd måste krossas".

Hur kan det juridiskt vara omöjligt att förolämpa enskilda svenska personer med tillmälen eftersom svenskar är majoritet och av någon outgrundling anledning lagligt, samtidigt som det är olagligt att hota hela svenska folket? Det kan ju inte vara någon form av hot, utan måste ses som en berikning vi ska vara glada för och tacksamma för, att få krossas som otrogna.
Det blev något fel i logiken, men den kanske Reinfeldt eller Sahlin kan förklara. 

Inga kommentarer: