måndag 25 maj 2015

Guantanamo

Vi har denna artikel från FN:s speciella sändebud. Men här i Sverige ska man alltså dadda med stackars återvändande jihadister, och se till att de får hjälp. Allt med svenska skattepengar givetvis och det jag skrev om nyligen, att det var olika hjälpinsatser som Stockholm skulle ställa upp med för att försöka få vilseledda återvändande jihadkrigare att bli trevliga medborgare.
Visst är det ett exemplariskt exempel på PK-flum och ren naivitet baserat på någon form av 70-talsnostalgi? När ska svenska politiker fatta att man har med klockrena terrorister att göra, och ta av sig sina velourdräkter, och sluta sjunga ”We shall overcome”?
Den här kategorin av människor är brottslingar som ska bestraffas. Att inte behandla dem som just sådana, är givetvis inget annat en ett incitament för fler att åka till IS.
Svenska soldater har rent skamligt låga löner, alltså de som ska försvara vårt land. Samtidigt som det ska daddas med klockrena terrorister som ska få stöd, bostäder och annat, när de kommer tillbaka till Sverige. Svenska soldater får betala för mat och husrum trots sina skamlöner.
Jag finner svenska politikers handlande helt oförsvarbart och som ett indirekt stöd för den verksamhet IS bedriver. Rent utsagt vidrigt. Den som har åkt för att slåss med IS och sedan återvänder ska oavkortat bli av med sitt svenska medborgarskap, då detta uppenbarligen utfärdats på felaktiga grunder. Vi kan sedan avhysa personen från detta land på livstid, lämpligtvis till något läger för just IS-fångar. Guantanamo kanske har lediga platser för denna typ av hjärntvättade idioter.
I skrivande stund apterar väl IS sprängladdningar för att spränga Palmyra, om man inte är upptagen med att skära halsen av folk, begrava barn levande, eller gruppvåldta kvinnor. En verksamhet som alltså svenska politiker indirekt understödjer genom att naivt tro att det på något sätt skulle vara synd om dessa terrorister.

Inga kommentarer: