måndag 18 maj 2015

Ut med terroristerna

Jag fattar inte vad svenska politiker håller på med. Först är varenda kotte som lyckas smuggla sig hit flykting, skulle sedan inte valserna för migrationsverket duga blir man en papperslös som åtnjuter billigare sjuk och tandvård än svenska medborgare.

Men så har vi alla de som får PUT och sedan svenskt medborgarskap, oavsett om de kan ett ord svenska eller ej, eller ens har en aning om hur Sverige styrs.

Ovanpå detta har vi de som kommit hit som s.k. flyktingar och sedan reser tillbaka till länderna de flytt från. Man frågar sig alltså i första läget varför de kommit hit som, och hävdat att de är flyktingar om de kan frivilligt återvända. Tvivelsutan har de ljugit för migrationsverket med sina asylskäl, och borde bli av med sitt PUT.

Slutligen har vi en kategori som inte har i detta land att göra. Det är alltså personer som frivilligt reser för att delta i IS, och slåss med dem. IS är en terroristklassad organisation. Man avrättar skoningslöst, våldtar och spränger mänsklighetens kulturarv. Vad som styr dem är helt irrelevant men en brist på hjärnceller i kombination med tro på islam är två heta tips.
I min bok kan jag inte fatta varför inte våra politiker tar krafttag när det gäller denna kategori av idioter. Det behövs inga som helst bevekelsegrunder eller ”tycka-synd-om” eller snack om ”offer”. Det har i första läget kommit till vårt land och uppenbarligen ljugit. Därefter valt att åka tillbaka till området de flytt från och delta i terroristverksamheter. Sedan kommer de tillbaka till Sverige och vad kan man läsa då? (länk). Ewa Larssom (MP) uttalar ett typexempel på sin och PK-politikerns naivitet:
- Målet är att få alla goda krafter och samverka och jobba för att vi ska utveckla demokratin i samhället.”, samt ”- Då måste de sociala myndigheterna veta om det och ha en strategi. Vi måste exempelvis stödja familjer som finns runt individen, säger Ewa Larsson.”
Nu snackar man i detta land om hur man ska hjälpa dessa personer på olika sätt för att komma in i svenska samhället. Det är en helt irrelevant frågeställning. För det första ska de givetvis bli av med PUT eller svenska medborgarskap. För det andra ska de förpassas ur landet, lämpligtvis till något fångläger för IS-krigare, de ska aldrig vara välkomna tillbaka till detta land.
Det man kan läsa idag är alltså att politikerna har hamnat tillbaka i någon form av 70-talsflum, där det handlar om att vårda och hjälpa. Ursäkta, men dessa personer har förverkat all rätt till vård och hjälp ur svenska statskassan, dessutom finns det inget som helst hopp för dem och de är rena brottslingar. Men som vanligt är det här i Sverige så att det är mer synd om brottslingarna än brottsoffren.  Alltså, flyttar svenska politiker riktig flyktinghjälp till att ta hand om ekonomiska migranter samt terrorister.
Jag trodde svenska politiker hade lärt sig något rent historiskt, men så är uppenbarligen inte fallet när man pratar om; kontakt med jobbtorg, bostadsförmedling och försörjning.”. För återvändande IS-tomtar samt de som på något sätt propagerar för eller stödjer IS terrorverksamhet, ska ingen gräddfil ordnas på svenska skattebetalares bekostnad – de ska ur landet så fort som möjligt.

Inga kommentarer: