måndag 23 november 2015

Den statliga DDR-trojanen i din dator

Förutom att de militanta muslimerna besitter en sanslös råhet och utför rena vidriga mord, kapitulerar den svenska regeringen för dem. Ett av Löfvéns senaste bud är alltså att han vill ha trojaner i medborgarnas datorer. Givetvis anger han att det är de muslimska terroristerna och risken dessa utgör som anledningen att legalisera detta.


Jag finner detta rent vidrigt och inte bättre än vad Nordkorea ägnar sig åt för att övervaka och kontrollera medborgarna. Man har alltså plockat in en massa personer som man inte vet ett dyft om. En del av dessa är potentiella terrorister. Man har kapat ner försvaret till ett rent skämt och polisen åläggs allt fler uppgifter som en följd av den förda politiken.


Det är illa nog, och en politik som de två senaste regeringarna drivit och är deras fel. Att jag som svensk i första läget ska tvingas betala för det vansinne som kallas migrationspolitik är magstarkt, men man kan ju inte vägra betala skatt.


Men att jag som medborgare ska finna mig i att övervakas bara för att regering släppt in potentiella terrorister accepterar jag inte. Löfvén är en av de som orsakat problemet, nu ropar han efter att få införa Bodströmsamhället för att skydda medborgarna, när det i själva verket är han och hans regering som öppnat för terrorister och underlåtit att både skilja agnarna från vetet vid gränsen, inte sett de skenande kostnaderna och hela vansinnet.


En gång i tiden var Bodström justitieminister, och han ville öppna upp för avlyssning av telefoner med argumenten som klappade hela svenska folket faderligt på huvudet och löd: ”Det är inte dig vi är ute efter.” samt ”Har man bara rent mjöl i påsen.”


Nu löste sig det hela rent automatiskt eftersom myndigheterna har enligt lag rätt att lyssna på all radioburen trafik, vilket är vartenda ord du säger i eller skriver på din mobil. All trådburen trafik som går in och ut ur landet har man åxå rätt att avlyssna utan att ens fråga.


Men Löfvén vill alltså ytterligare skruva upp ribban på statens övervakningssamhälle och begränsa medborgarnas integritet. Han gömmer sig bakom terrorister som han varit med om att släppa in i landet. Det är ganska enkelt; om inga terrorister släpps in i landet finns inget problem med terrorister i landet. Försök inte komma med att de är ”flyktingar”. Begreppet är lika urvattnat och illaluktande som en gammal urklämd Wettex. Flyktingar är de ynka få tusen kvotflyktingar vi tar emot, resten är ekonomiska migranter, och en mycket liten del muslimska extremister, som kanske kan begå rena terrorbrott även här i Sverige.


Tack Reinfeldt och Löfvén för att ni släppt in den sistnämnda kategorin. Men varför ska jag ha en statlig trojan i min dator för att ni klantat till det? Ska Ni köra "rent mjöl i påsen" igen? Visst, vem bestämmer vad påse, mjöl och rent är? En klassiker man körde i DDR.

4 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Efter Gransknings Sveriges program om Säpo blir jag övertygad om att det inte är jihadister man kommer installera trojaner hos. Utan snarare hos oss, dig och mig och andra små medborgare som inte gillar islam och mångkultur.

Anonym sa...

EU vill förstärka dagens situation där endast polis och kriminella är beväpnade, vanliga medborgare skall inte kunna inneha vapen. Därför vill man försvåra för gemene man att vara beväpnad. Trots denna statistik.

http://cornucopia.cornubot.se/2015/11/allt-fler-skjutvapenbrott-trots-allt.html

Gruvmor - Maria Olsdotter sa...

Microsoft lämnar ut Skype-trafik till Säpo
Av: Monica Kleja
Publicerad 20 november 2015 14:38 23 kommentarer
Statsminister Stefan Löfvens uttalande i går om att Säpo inte kan avlyssna krypterade Skype-samtal förvånar bedömare. Skype anses utgöra ett dåligt exempel, eftersom Säpo kan få dekrypterad trafikinformation från Microsoft.
http://www.nyteknik.se/nyheter/it_telekom/article3948049.ece

Ulmerkotten sa...

Jag vill minnas att Sverige skickade hela befolkningsregistret till USA/NSA efter 9/11. Men denna information är ju värdelös idag om den inte uppdateras hela tiden. Vi kan alltså förutsätta att NSA har tillgång till hela det svenska befolkningsregistret on-line.