lördag 21 november 2015

Rätten till en konjak

Kommer Ni ihåg Ullenhag, mannen som inte såg några som helst kostnader med invandringen. Det fanns inga som helst problem utan bara möjligheter och utmaningar. Han hade visioner om att svenska exportföretag skulle dra in miljardordrar för att svenska företag hade anställda som förstod andra kulturer och talade främmande språk.

Ovanpå Ullenhags naivitet har vi de medmänskliga mupparna. Alla de som sprang på gator och torg och ropade att ”ingen är illegal”, eller att Sverige är ett så stort land att vi har plats för alla.

Det var bara några år sedan och kritikerna utmålades som rasister och främlingsfientliga. Denna site och många andra blev hatsiter. Avpixlat, Fria Tider och de som vågade kritisera det som höll på att hända, och nu har hänt var farliga att ens titta på eftersom man kunde få en felaktig bild av verkligheten. Man skulle acceptera alla skillnader och allt var berikande. Krav baserade på rena dumheter som krav muslimer ställer skulle givetvis uppfyllas och alla kostnader och problem den sanslösa invandringspolitiken förde med sig sopade man effektivt under mattan, eller sköt på framtiden.

Nu har vi alltså Ullenhags paradis; människor väller in över våra gränser, alla är det synd om och har rätt till asyl och få avvisas. Inte ens de hitresta tiggarna gör man ett dyft åt. Kriminaliteten ökar för varje dag, och risken för muslimska terrorangrepp detsamma.
Skottlossningar och bomberna i ”utanförskapsområden” hör till vardagsmat i media. Våldtäktsstatistiken mörkas på olika effektiva sätt. Kostnaderna är enorma och om någon tror på Ullenhags Nangiala är det bara att beklaga. Verkligheten är en helt annan.

Men nu har regeringen vaknat lite och fingrar försiktigt på regelverket. Enligt Morgan Johansson måste vi ”minska volymerna”. Harmlösa passkontroller gör ingen skillnad och den mängd ekonomiska lycksökare vi kan ta emot verkar helt enkelt vara begränsad av antalet sängplatser migrationsverket kan uppbringa samt vad man kan tvinga kommunerna till. Så hr. Johansson är rasist och främlingsfientlig. Likaså Löfvén som tillstår att vi varit för naiva. Hallå Löfvén!

Men nu har vi alltså situationen där människor ställs mot varandra. Det finns inga pengar till skolorna, sjukvården är i akut kris, vi har inget försvar och egentligen hela samhället håller på att krackelera. Värst av allt är dock att man betraktar de som byggt upp hela vårt samhälle och trygghetssystemet som oönskad ohyra man kan kasta ut från äldreboenden till förmån för Ullenhags visionära paradis. Jag pratar om personer som hela sitt liv betalat skatt för att ha rätt till en ålderdom värd namnet, och inte ett fattighus eller undantag som det hette för kanske hundra år sedan. Ett rent svek mot dessa personer pratar vi om, eller kanske vad som borde kallas försäkringsbedrägeri. Personer som under hela sin levnad betalat pengar till det svenska skattesystemet för att sedan få igen pengar på sin ålderdom, men som idag upptäcker att de betraktas som en belastning och de pengar man betalt in i skatt under många års förvärvsarbete ska spenderas på drömmar och visioner som just de Ullenhag uttalat.

På FB dök denna bild upp och den beskriver problematiken.
 
Jag skäms för att ha ett svenskt pass i detta land, emedan Morgan Johansson lite mjäkigt snackar om att man måste minska volymerna på invandringen. Hallå Morgan din främlingsfientlige rasist, som det hette för något år sedan. Är det dags att hänga ut honom via Expressens grävargrupp, IRM eller Researchgruppens olaglga dataintrång?
Det finns runt 60 miljoner riktiga flyktingar i världen. Men de som kommer hit har smugglat sig hit genom hela Europa och betalat för detta och är inga riktiga flyktingar. Men alla våra surt förvärvade skattepengar ska gå till dessa, och hela vårt sociala system ska bli lidande, dessutom ska man skära ner på det riktiga biståndet till flyktingar och låna pengar till vansinnet.

Inga kommentarer: