fredag 20 november 2015

Man kryper långsamt till korset

Nu har regeringen börjat krypa till korset. Hela budgeten är en katastrof och man måste alltså låna pengar för att finansiera vansinnet. Varenda ledig lokal i landet duger snart som härbärge till flyktingar. Man ska kunna tvinga kommuner att ta emot den mängd ”flyktingar” som migrationsverket bestämmer, polisen går på knäna, migrationsverket likaså, och SÄPO rapporterar om ”flyktingar” som åkt tillbaka till länder de flytt från och sedan återvänder, om de inte och planerar terrordåd i detta land. Svenska pass går att kvittera ut som konfetti för att sedan säljas till look-a-likes, och komma människosmugglarnas plånböcker till glädje.
 
Ärligt talat, det denna och föregående regering ställt till med är en ren soppa som är till stor skada för landet det är ett rent faktum. Det sjukaste av allt är att man försöker vidhålla att det är riktiga flyktingar som kommer hit och att det skulle vara synd om dem. De har alltså betalat en massa pengar för att bli smugglade just till Sverige, och sedan transporterat sig hundratals mil, över en massa gränser, och genom hela EU. De kan definitionsmässigt inte vara flyktingar så enkelt är det. De riktiga flyktingarna är kvotflyktingar, och vi tar emot några få tusen att jämföra med den sanslösa strömmen av ekonomiska lycksökare som låtit smuggla sig hit.

Jag finner det rent vidrigt att regeringen mot denna bakgrund väljer att ta pengar från den riktiga flyktinghjälpen till UNHCR, till att finansiera den vansinniga verksamhet man bedriver, och som dessutom är till stor skada för landet. UNHCR har nu slut på pengar men det skiter man blankt i.
Nu har alltså Löfvén vaknat lite och påtalar att ”Vi har varit för naiva”. Jaha, det heter så nu? Så lät det inte för ett år sedan. Har han blivit rasist och är främlingsfientlig och ska bekämpas med PK-media och floskler i massor?
Man har dragit upp några helt verkningslösa gränskontroller som egentligen inte hindrar en kotte att komma in i landet, och är ett spel för galleriet.

Hur länge har SD påtalat alla dessa problem och sanslösa kostnader? Hur länge har man påtalat de problem som för allom varit uppenbara utom för styrande politiker? Hur länge ska man kunna fortsätta att lura svenska folket med att det är flyktingar som kommer hit? Hur länge ska man betala hutlösa priser med skattepengar för boenden som hamnar i fickor på företagsägare som utnyttjar vansinnet? Eller till iPhones och märkeskläder, och direkta krav flyktingar ställer på boenden och närheten till centralorter.

Långsamt kryper man nu till korset och börjar erkänna de problem man ställt till med, kanske hittar man någon blocköverskridande överenskommelse med folkpartiet utan att det stör sängkamraterna miljöpartiet, och vips har man majoritet i riksdagen.

Folkpartiet är politikens amöbor, som byter politisk färg efter omgivning som kameleonter, och uppenbarligen till för de som går till valurnan och inte vet vad de ska rösta på.
Det finns ingen religion att vara svensk skattebetalare, men om en sådan funnes baserad på moral, logik och ren etik, är det dags för de senaste regeringarnas politiker att erkänna sina misstag och att krypa till korset.

Hur många hundra miljarder har detta vansinniga misstag redan kostat, och vad kommer slutnotan bli?
Ingen som vet, ingen som vet…

Inga kommentarer: