måndag 9 november 2015

Ett stolt nättroll

Nu har alltså moderaterna blivit främlingsfientliga (länk), sannolikt är de rasister. Man vill stänga gränserna för alla stackars flyktingar. Snacka om kovändning politiskt. Man har tidigare fnyst åt Dublinförordningen, men nu vill man åberopa just denna för att kunna stänga gränserna. Vart tog Reinfeldts snack om ”öppna våra hjärtan” vägen? Eller är det så att snack före valet inte längre gäller för att man bytt partiledare. Varför skulle det då, och med bakgrunden av att ett av Sveriges största partier, samt att den politiska spelplanen ändrats drastiskt vara fel med ett nyval? I stort sett inget som snackades om före valet gäller idag.

Samma saker har vi nu hört från socialdemokraterna. De har åxå blivit rasister och främlingsfientliga. Att de i själva verket är rasister vet vi baserat på partiets historia med tvångssteriliseringar från 30-talet och 40 år framåt. Folkhemmet skulle det vara baserat på makarna Myrdals ideologi.

Men att snacka med SD går inte, beröringsskräcken är total. Egentligen för att sjuklöverns politiker inte fattat skillnaden mellan rasism och migrationspolitik.

Man kan tycka att man borde vakna eller krypa till korset om man är rakryggad politiker. Men icke så. Det verkar som att man plockar upp motioner som SD kommit med för flera år sedan, dammar av dem och sedan hänvisar till den desperata situationen man idag är i.

Senaste veckan kom alltså drygt 10.000 s.k. flyktingar och i den takten snackar vi om ungefär 500.000 per år. Vi har redan bostadsbrist, en stor statsskuld, inga arbeten och allt SKL rapporterar om är att man är riktigt illa ute. Men ovan på att det kommer massor med ”flyktingar” som registreras, ska man lägga märke till vad som skrivs i artikeln, och jag citerar: ”– Chefen för gränspolisen sade nyligen att han trodde att ungefär hälften som kommer till Sverige inte söker asyl. Man vet inte vart de tar vägen. Det visar allvaret och behovet av gränskontroller, säger hon.”.

Ok, vi snackar alltså inte om 10.000 i veckan s.k. flyktingar baserat på de som söker asyl. Vi pratar om åtskilligt fler.

Men vad vet jag, som nättroll. Men egentligen, att vara nättroll är en komplimang. Man törs ifrågasätta, utmana och det är demokratins egentliga grund. Kommentera gärna och jag tar gärna debatten, här eller från valfri talarstol. Det är demokrati. Att bocka med mössan i hand till de partialternativ som finns och att blint tro på de folkvalda, samt vad massmedia raooprterar (och i synnerhet Public Service) är naivitet och ren dumhet. Kanske övertro på att vi i detta land har demokrati.

Det är dags för en ny folkomröstning innan hela samhället krackelerar.

2 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Kan inte annat än att hålla med. Har själv blivit uthängd av överinkvisitorn själv. Han den skallige mannen med bollträt. Nästan ett halvår innan Julia Caesar blev uthängd av dasspapperet Expressen. Jag gjorde precis som Julia. Släppte inte in packet eftersom vi båda förstod att enda syftet med dessa uthängningar är att förnedra oss och få oss att pudla offentligt. Så numera bär jag också titeln näthatare med viss stolthet. Fast i verkliga livet om man tolkade näthatare efter sin sanna definition så passar det egentligen in bättre på pajasar som Thomas Mattsson och Henrik Arnstad m fl. Ingen nämnd, ingen glömd.

Ulmerkotten sa...

Eller kanske ska man kalla Mattsson och hans likar "papperstigrar", dels för att de på nostalgiskt vis trycker sina dumheter just på papper, men även för att de är helt utan argument och borde vara harmlösa vid all närmare granskning.
Verkligheten talar sitt tydliga språk; 2160 s.k. flyktingar till Sverige den senaste måndagen. Det är bara att multiplicera med 365 så lndar man på 788.000 tusen. Dessutom verkar ju trenden konstant öka. Ovanpå detta har vi anhöriginvandringen och massor med "migranter" som bara försvinner.
Men det är en allvarlig sak man måste fatta och som hela sjuklövern bara vägrar att förstå. Det är en milsvid skillnad mellan migrationspolitik och ”främlingsfientlighet” eller rasism. Jag har inget som helst agg till de lycksökare som kommer hit som personer. Men är de inte flyktingar, vilket är fallet i sannolikt 99% av fallen ska de skickas tillbaka omedelbums, och ”anhöriginvandring” är det mest korkade svenska politiker någonsin hittat på. Dra hit hela berget om Muhammed kommer hit och drar ihop en påhittad historia och fetljuger om sin ålder.
Så kalla mig nättroll – tack för komplimangen!