onsdag 20 april 2016

Malmöbo?

Sofia Nerbrand ställer sig frågan i dagens SvD: ” Hur kan en Malmöbo välja att bli terrorist i Bryssel?”, avseende terroristen Osama Krayem. Men redan efter titeln som är minst sagt märklig broderas artikeln ut till rent något rent intetsägande. Han var alltså ”…född och uppvuxen i Malmö.”. Detta är en ren kvittens på att man skapat parallella samhällen, och ingen som helst integrering i Sverige behövs. Det fattas lite svammel om ”en vanlig Malmökille”, men det hade kanske varit en PK-överdos.

Som vanligt blir det lite svammel om att man måste förhindra skapandet av muslimsk extremism, och ovanpå det utanförskap och miljonprojektsprogram. Men svaren uteblir, och denna och tidigare regering har bäddat för detta genom en helt för naiv och öppen migrationspolitik. Flum på bästa 70-talsmanér har florerat, man har kört propaganda och vägrat se konsekvenserna samt försöker idag dölja dem. Facit är en enorm kostnad för skattebetalarna, man tvingas våldföra sig på grundlagen för att tvinga ut ”flyktingar” i kommunerna. Kommunalskatterna lär höjas som regel eftersom man lokalt tvingas städa efter regeringens politik och får massor med personer som ska försörjas via den kommunala skattsedeln.
Ånyo, islam är ingen religion som accepterar flummig samexistens med otrogna. Visst, det finns en stor majoritet av muslimer som är sekulariserade kanske ber hemma och gör inget väsen av sig. Dem har jag inget som helst problem med, och jag arbetar med många som kanske är muslimer, jag vet inte och bekymrar mig inte så länge de inte påverkar mig eller ställer krav på det svenska samhället baserat på islam. Men som det fungerar idag delar man ut uppehållstillstånd som konfetti, svenska medborgarskap likaså och ”anhöriginvandrare” p.g.a. den sanslösa migrationspolitiken, stoppar massor av personer i de gamla miljonprojektsområdena där ingen som helt integrering i det svenska samhället behövs. Om de inte försvinner som illegala immigranter och kallas på nysvenska för ”papperslösa”.
Så nu handlar debatten om hur man ska förhindra radikalisering inom alla dessa hot-spots man orsakat. Vad ska man göra då? Ärligt talat, man kan egentligen inte göra ett dyft, det är bara att inse. Det är tveksamt om högre straffsatser skulle hjälpa mot terroristresor. Problemet kvarstår; man kan rimligtvis inte försöka förhindra dessa personer att bli terrorister eller åka till IS förrän det redan har skett. Hur i helsicke ska man kunna ha någon form av detektion av radikaliserande muslimer med runt 500.000 muslimer i landet? Men rubriken var ju: ”Hur kan en Malmöbo…”, vad är skillnaden om han bott i Stockholm, Göteborg eller Fjuppelby? Det är islam som är kärnan till problemet. Det är en militant religion som inte accepterar några otrogna, har ett otal saker som inte är kompatibla med ett modernt västerländskt samhälle, och baseras på en bok från 600-talet som uppmanar till direkta lagbrott. Det är pudelns kärna.
I min bok skulle mycket sannolikt Osama Krayem, blivit skickad till det EU-land han först kom till och skulle få söka asyl där, och definitivt inte blivit svensk medborgare. Men i media är han ju ”svensken”, vilket jag tar som en ren kvittens på att man hittar svenska medborgarskap i Cornflakespaketen på flyktingförläggningar. Har man varit i Sverige en viss tid blir man automatiskt svensk, man behöver inte veta ett dyft om Sverige eller hur det styrs och inte kunna ett ord svenska. Tack! Denna och tidigare regering för att ni förstör mitt land.

Inga kommentarer: