söndag 24 april 2016

Prioritering

Det finns alltså runt 60 miljoner riktiga flyktingar i världen. Hur många som svälter rent generellt, vet jag inte.

Men så finns det de som lyckats smuggla sig till ett litet land uppe i norr som heter Sverige, de har betalat kanske runt 100.000kr för att bli smugglade just hit, över dussintalet gränser, hundratals mil och från en annan världsdel.
Givetvis är de inte dummare än att dra de valser de kan, för att få stanna kvar i Sverige och för att sedan få PUT. Med ett sådant i hand kan man sedan, och som av en ren slump hitta släktingar man inte visste var de var och vips – dessa kan komma hit som anhöriginvandring.

Media har under flera år berättat tårdrypande flyktinghistorier, men framför allt om lyckliga återföreningar av splittrade familjer och ensamkommande flyktingbarn som drömmer om att få börja arbeta i detta land. Man har givetvis även dolt alla problem och kostnader denna sanslösa invandringspolitik fört med sig. Att göra kopplingar mellan sexualbrottslighet, gängkriminalitet, eller andra nysvenska problem är inte PK, och alltså berättar man inget.
Ingen kan med facit i hand påstå att Sverige behöver invandringen. Vi har stor arbetslöshet och vidare en stor bostadsbrist samt enorma kostnader som en direkt följd av den politik som bedrivits av denna och tidigare regering.
Ej heller är runt 95% av de som kommer till detta land flyktingar, de är ekonomiska migranter.
Så vad gör regeringen? Man fortsätter med den sanslösa migrationspolitiken och dessutom lånar man pengar för att finansiera den. Ovanpå detta skär man ner på ulandsbiståndet för att kunna finansiera migrationspolitiken. Detta är en länk till just personer som en liten mängd pengar och insatser kanske skulle ha hjälpt. Den är värd att läsa emedan du kan fundera på varför varje ”flyktingbarn” ska kosta runt 2000 kr/dygn i detta land.

Inga kommentarer: