lördag 3 januari 2009

Jaha, lilla världssamvetet igen.

Strålande, Sverige ska ta emot Gauntanomofångar, som man kan läsa på denna länk; http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2272417.svd.
USA var ju de stora bovarna och Sverige ska igen komma in som världsamvete. Svenska politiker vet ju allt, palestinafrågan o.s.v.
Har bara ett tips: Inkvartera dem i Rosengård eller Tensta.

3 kommentarer:

Platinaapa sa...

Jag kan gå med på att vi tar emot dem, om de hycklande politikerna som förespråkar det låter dem bo i deras hem och tar dem under sitt eget tak.

Kerstin Lundgren, Birgitta Ohlsson och Kalle Larsson era jävla hycklare, om ni nu vill ha hit dem så får ni fanemej ta hand om dem själva.

Fanta sa...

Platina!
Jag gillar dina starka ord. Jag kan inte förstå varför många av de borgerliga politikerna måste så ofta efterapa (ursäkta uttrycket) den stora cyniker och politikens marionett - Olof Palme. Kerstin, Birgitta och Kalle - erkänn färg, Alf (Svensson) - byt parti. Broderskapsrörelsen (de svenska socialisternas kamporganisation, jag tänker absolut inte på det muslimska brödraskapet) kan vara lämplig och Helle Klein, hon är så söt!

Ulmerkotten sa...

Tack för kommentarerna. Egentligen tycker jag bara det finns en lösning på detta: Låt amerikanerna ta hand om sitt eget problem som de skapat.