måndag 12 januari 2009

Kommunister...en klassiker

På denna länk kan man läsa att Israel avser att trappa upp kriget till dess man löst problemet med Hamas.: http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2303147.svd

Nu har tydligen kommunisterna funnit och insett nätets makt, refererande tilltidigare blogginlägg från Kommunisternas blogg, Röda Malmö, och Ung Vänster, och andra.
Inlägg som emotsäger eller ifrågasätter deras ensiktiga propaganda må ej publiceras eller kommenteras i deras bloggar (jag provade).

Känner vi igen denna typ av agerande från tidigare? Hur är det med yttrandefriheten på Kuba, i Nordkorea, och hur har det historiskt varit i alla länder med kommunistiskt styre? Information eller argument som inte passas ska bara tystas, inte debatteras. Vad säger man? Världsklass? Gammal kommunism. Hur någon kan tro på, eller lägga sin röst på sådana här muppar är för mig en nedgradering av det egna intellektet till grodnivå.

8 kommentarer:

Someone sa...

Haha, försök inte.
Inlägg i era högerbloggar tas bort i mycket större utsträckning.

Trots att man visar hård fakta på att ni har fel.

Tragiskt.

Ulmerkotten sa...

OK, är det så är det illa. Denna blogg är bara min åsikter, och de är inte knutna till något parti e.dyl.
Tycker det är fult att ta bort kommentarer oavsett vilka som gör det.

Someone sa...

Skillnaden mellan höger och 'vänster' bloggar i dess moderering.

Är att på högerbloggar tas alla inlägg som går emot blogginnehavarens åsikter. Skrev ett svar på en SD blogg om att han hade fel, länkade till trovärdiga och fria källor.

Inlägget blev bortmodererat för att det var ett 'idiotinlägg'.

De inlägg som tas bort ifrån de 'vänsterbloggar' jag besökt under gazakonflikten, är för att de helt enkelt är idiotinlägg, inlägg som säger att alla muslimer är terrorister, att det är rätt att israel dödar dem, osv osv.


Man ser ett tydligt samband mellan högerbloggares idologi och proisraelism. Man är på israels sida, endast för att de dödar muslimer.

Har sett bloggar som tackar israel för att de dödar muslimer, och hoppas att vi får liknande i sverige.

Ulmerkotten sa...

OK, näe, jag har inget emot något religion eller folkgrupp. Med nu har ju Hamas retats väl mycket, så jag varken tycker synd om dem, eller kan påstå att en sådan här motreaktion inte var väntad.

Att däremot civilbefolkningen blir lidande är beklagligt, men jag tror inte Israelerna avsiktligt attackerar civilbefolkning.

Someone sa...

Nu är det ju inte Hamas som retats.

Israel har ockuperat och dödat palestinierna i mer än 60 år nu.

Och sedan var det Israel som bröt vapenvilan, och använde då påhittade 'raketregnandet' som ursäkt. Under vapenvilan skickades 16 raketer, av Fatah Allierade, alltså inte hamas.

Samtidigt dödade Israel 26 stycken palestinier. Så det är klart, Israel bröt vapenvilan.

Att använda raketerna som skäl är lika fel som USA använde Iraks kopplingar till Al Qaida som skäl att invadera.

Och det är också helt klart att Israel attackerar civilbefolkningen, ambulanser, skolor, journalister, universitet osv.

Följ nyhetsrapporteringen ifrån opartiska källor.

Ladda ner Livestation så kan du se flera kanaler helt gratis, tillexempel Al Jazeera som är en av de minst partiska kanalerna som finns, de har också som enda kanal reportrar i gaza.

Medans de andra är under hård IDF censur. Tillexempel så arresterades 2 stycken journalister när de försökte gå runt avspärrningar osv för att få bilder.


Du visar upp tydliga tendenser på att inte tänka kritiskt om den information du får.

Ulmerkotten sa...

Ok, så dina data och information kommer från Al Jazeera. Jag har redan den kanalen och kollar på den ibland. Det förklarar ju dina åsikter och hur du räknar.

Someone sa...

De kommer ifrån opartiska källor och klarar en källkritisk granskning.


Till motsats till de påståenden du för.

Ulmerkotten sa...

Javisst, konsten med propaganda är att påstå att man tillhandahåller fakta. Gäller i synnerhet Public Service.

Grejen är att titta på olika kanaler/medier och själv skapa sig en bild, eftersom man inte är där, inte naivt tro att någon kanal eller något nyhetsmedia är objektivt bara rapporterar 'fakta'.