fredag 30 januari 2009

Nöjd nu?

Stora rubriker m.h.a. svenskt pass (SvD; http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2400833.svd).
Är man så korkad så man i detta läge tjafsar och demonstrerar får man skylla sig själv.
Vad är nästa steg? Martyr?

12 kommentarer:

doublecorona sa...

Hysteriska svenska kommunister som "slåss" för muslimerna i Israel till trots - snart kommer Sverige att se ut som mellanöstern, muslimskt, och kvinnor som den svenska idioten i ISM kommer att snabbt rensas undan - man kan ju inte ha starka kvinnor, de är ju farliga i en värld styrd av Koranen+Hadith...

Someone sa...

Det är extrapris på folie på Willys nere på hörnet, ska ni ha ett gäng rullar?

Och ett tjog mänsklighet kan ni köpa lite varstans, det är väldigt bra att ha.

doublecorona sa...

Det har inget med mänsklighet att göra: det finns 22 muslimska arabstater, 1 pytteliten judisk stat. Varför är muslimerna så giriga? (ironiskt, i och med att kommunister/nazister/muslimer alltid anklagar judar för girighet) Var fanns dessutom kommunismens medmänsklighet? Var finns den idag? De är medmänskliga med muslimer, som ironiskt nog HATAR vänstern.

Så kom inte dragandes med medmänsklighetsbabblet - det klingar extremt illa. Var finns er medmänsklighet med Kubas folk? Med Kinas folk? Nordkorea? Zimbabwe?

Someone sa...

Men lillen. Sen när blev alla muslismka stater arabiska? Sen när blev alla muslimer en homogen grupp?

Det finns mer än tjugo 'vita' 'kristna' länder, vi kan ju ge några till araberna då de har färre.


Om du tar det så, så är Judarna giriga, då de levde i fred tillsammans med kristna och muslimer i vad som blev israel, tills sionismen kom, då börja de immigrera och fördriva den ickejudiska befolkningen.


Nej, Muslimer hatar inte vänstern. Tvärtemot så är många vänster/socialister, då de sett hur kapitalismen stått för, kolonialism, imperialism, osv, alltså vill de ha det motsatta, där alla får sjukvård, skola, osv.


Ah, ännu mer av nassehögerns debattteknik, Fokusförkjutning. :)


Bara för att man inte är nasse, betyder det inte att man är kommunist lillen.

Niklas sa...

och där har vi nästa lektion i hur man fögör fienden: minimera (utan direkt sakliga argument)

observera att jag varken är "nasse" eller tycker att VARKEN muslimer i gaza eller israeler kan eller har någon som helst rätt att bete sig som de gör.

doublecorona sa...

Vem har sagt att jag är nazist? Ad hominem funkar inte på någon som kan mer än du själv, "someone". Jag är sydamerikan, allt utom född här, har långt mer "cred" och högskolepoäng än du någonsin lär få ihop. Men till saken: Islam är en arabocentrisk religion-ideologi, om det råder inga tvivel (läs exempelvis V.S. Naipauls böcker), därtill så erkänner sig 22 stater i Nordafrika och mellanöstern såsom arabiska. Det är DERAS EGNA identitet.

Muslimer hatar Vänstern: ni står för ateism, planhushållning (strikt ickeislamiskt, läs Hadith och Koranen för mer insikter om hur samhället ska organiserfas enligt islam), homosexualitet, feminism och andra fenomen som är diametralt motsatt det islam står för.

Nästa gång du ger dig in i en debatt, snälla, ha med dig LITE mer kunskap än Socialistiska Partiets kurser, du gör bort dig med din okunskap.

doublecorona sa...

Och: islam har aldrig levt i fred med judar. De perioder islam levt i "relativ" fred med andra är intressant nog de perioder och platser där islam varit minst tillämpat. Muhammed lät avrätta alla judiska män, och förslava deras kvinnor och barn i staden Khaybar i det som idag är noirra saudiarabien. Judar förföljdes och mördades i det av muslimerna ockuperade delarna av spanien under 1100 och 1200talen. Så igen, beväpna dig med KUNSKAP, inte myter födda av okunskap och propaganda. Läs mer än bara vänsterpamfletter á la chomsky och guillou.

doublecorona sa...

Hadith och Koranen är entydig om judarna. Muslimer har hatat judar ända sedan judarna i Khaybar bad muhammed att dra, när han påstod sig vara “deras” profet.
Med andra ord, “Palestinierna” har själva orsakat detta. Staten Israel har ingenting med saken att göra, hur förklaras annars Hajj Amin al Husseini, stormufti av jerusalem, som under hela 20/30 och 40-talen uppviglade till hat och mord på judarna och bodde i Hitlertyskland, umgicks med Hitler, och välsignade alla muslimer som slogs mot de allierade på tysklands sida? Eller massakern i Hebron på judar 1929.

Att vara antizionist och hata judar är exakt samma sak. Att förneka ett folk sitt urhem, sitt hemland, det är rasism. Palestinierna är ättlingar till inflyttade muslimer sedan 700 e.kr. - man erövrade det som idag är Israel med vapen i hand. Det Israel har gjort är vare sig bättre eller sämre. Vad gäller islam så har muslimerna hatat judar ("söner och döttrar till apor och svin" enligt Hadith) sedan Muhammed själv blev dissad av judarna för att de vägrade att erkänna honom som deras profet. Vid Khaybar, en judisk stad i det som idag är Saudi, så lät han förslava kvinnorna och avrätta samtliga judiska män. Källa? Koranen och Hadith.

doublecorona sa...

Palestinier hatar judar för att de är judar. Läs Hadith och Koranens senare suror. Judehatet är en integrerad del av islam, palestinier är till allra största del muslimer. Vad kallar du Hebronmassakern på judar 1929? Eller Hajj Amin al-Husseini, stormufti av jerusalem och Yassir Arafats farbror, under första hälften av 1900talet. Han tog sig till nazityskland och ville att världens muslimer skulle ansluta sig till Hitler och döda judar, så skedde bland annat i Albanien och Bosnien, som exempelvis den till största del muslimska SS divisionen SS-Handschar vittnar om. Allt detta var långt innan det fanns ett Israel. Läs historia, RIKTIG historia. Palestiniernas och muslimers hat mot judar är äldre än staten Israel. Den s.k. profeten Muhammed ville att judarna i Khaybar skulle erkänna honom som deras profet, de ville de inte, och då lät Muhammed sina trupper döda alla männen och sålde kvinnorna och barnen som slavar. Läs koranen, läs Haditherna. Lär dig om islam.

Att kriticera islams judehat är helt i sin ordning. Igen, läs Haditherna och Koranens senare suror. Rasism? En muslim är inte en ras eller en etnicitet, det är ett ideologiskt ställningstagande. Det finns vita, svarta och bruna muslimer. Rasismen däremot finns i dig och dina radikala vänners förnekande av judarnas hemland. Judar är en etnisk folkgrupp. Man föds till jude. Muslim är ett val.


Vad skulle ni vänstersvenssons säga om EU fördrev alla svenskar från sverige, och svenskarna återkom senare, bara för att se sitt hemland övertaget av finnar? Det är exakt det som hänt i Israel. Det och att islam HATAR judar: läs Koranen (de senare surorna, de som ersätter de tidigare surorna) och läs även Haditherna. Det är skrämmande läsning. För en sann muslim är judar söner och döttrar till apor och hyndor, och en muslim kan aldrig leva med skymfen att förlora land som islam en gång erövrat. Men var lugna, Sveriges tur kommer, vi har 400.000+ muslimer, and counting. Vänstersvenskar är s.k. nyttiga idioter, när muslimerna är majoritet kommer de snabbt att göra sig av med dem, de är en belastning med sina flator, bögar, ateister och manhaftiga kvinnor. Det är den nakna sanningen.

Hur kommer det sig att den svenska Vänstern gråter krokodiltårar över muslimer, men struntar i Chavez förtryck av Venezolanerna, Castro i Kuba, Mugabe i Zimbabwe, och den islamistiska regimen i Sudan???

Someone sa...

Nej, Islam hatar inte vänstern. Islam gillar socialism. Muslimska Brödraskapet(innan de blev delade i två) hade Sverige som förebild för hur ett land skulle vara, detta var på välfärdens guldålder.

Så ditt snack är endast ideologiskt strunt utan någon som helst grund i fakta.Bla bla bla, ska du inte komma med mer högerlögner? Muslimer, Krista och Judar har levt i fred. Muslimer är långt mer toleranta mot judar än vad kristna än.

Se bara på ditt exempel om spanien, när förädlades de klassiska arven och översattes till bland annat latin. Detta av muslimer, kristna och judar.

Men när de Kristna tog över halvön så kastades muslimer och judar i sjön, judarna välkommnades till vad som du är muslimska turkiet.

Du är full av högerpropaganda, syns att du inte satt en fot i ett opartisktklassrum.
Oj... Israel har inget med detta att göra? Ok, det där var droppen.
Du är helt dum i huvudet...
Du vill gasa alla muslimer, eller hur?

Antisionism är inte att hata judar, idiot. Likalite som att vara natinazist så skulle man hata alla tyskar.


Nä, nu orkar jag inte mer, du är helt jävla dum i huvudet. Det är sådana som dig som gör världen till en olidlig plats av krig och död.

Ta och läs talmud, torah, och alla de andra judiska texterna, så hittar du mycket värre saker där i än du någonsin kan skapa av din fantasi med hjälp av koranen.


Vad är din ursäkt till att vara idiot? Föddes du sådan?

Niklas sa...

Someone skrev:

"Om du tar det så, så är Judarna giriga, då de levde i fred tillsammans med kristna och muslimer i vad som blev israel, tills sionismen kom, då börja de immigrera och fördriva den ickejudiska befolkningen."

Om du läser på din historia kan du se att Israel gång på gång blivit attackerade av omgivande arabstater. De områden vi idag kallar "ockuperad" mark är landområden som Israel erövrat i krig då de själva blivit attackerade. Att vi inte erkänner Gaza, Västbanken och Golan som Israeliskt territorium är skandal och dessutom inkonsekvent, eftersom vi erkände stora delar av Karelen som Sovjetiskt efter vinter- och fortsättningskriget (och då var inte ens Finland angriparen). Det är skandal att de länder som angripit Israel inte tar ansvar för de flyktingar som är ett resultat av deras handlingar.

Someone sa...

Om du läser riktig historia, och inte sionistpropaganda, så hade du läst att det var Israel som attackerade grannländerna. Endast Yom Kippurkriget var ett arabiskt anfall.

Du hade läst att redan innan självständigheten var israeliska terroristorganisationer så som Lehi, irgun, Stern, haganah osv inne i de områden som var tilldelade araberna och rensade.

Det kunde ju trots att inte vara en 'demokratisk' stat, om judarna inte var i majoritet.

Israel har inga erkända gränser, då de inte vill ha fred, de vill ha mer mark, de vill ha Eretz Israel, sträcker sig långt längre än dagens.