onsdag 7 juli 2010

Rent naivt

Men hur naiv får man vara för att få en artikel publicerad i SvD? Maria Ferm hävdar att de borgerligas ungdomsförbund eller de borgerliga partierna inte alls är för en mer ”human flyktingpolitik”.

Vi har alltså kravaller i de gamla miljonområdena, organiserad brottslighet med mord, och raden kan göras betydligt längre, det vet alla som läst nyhetsmedia den senaste tiden.

Detta är en följd av den ohämmade och okontrollerad invandringspolitik som förts. Samtidigt uppfyller mindre än 5% de krav FN ställts för att definieras som flykting, de som kommit till detta land. Kostnaderna vi pratar om för denna idiotpolitik är tiotals miljarder.

Ursäkta Maria Ferm, men redan den flyktingpolitik som bedrivs idag är alltför ”human” och vårt land är offer för ren människosmuggling av rent ekonomiska anledningar. Vi har redan tagit emot långt fler än vi klarar av, och följdverkningarna är för alla uppenbara.
Världen är mycket större än du tror och vi är ett litet land på knappa tio miljoner invånare, och vi har redan problem orsakade av den flyktingpolitik du förordar. Att mena att vi ska ta in lika många eller fler än vi gör idag är rent idiotiskt. Vi måste bomma våra gränser för ekonomiska lycksökare för att först lösa problemen vi redan dragit på oss INNAN det humana flummeriet du gör gällande ens kan diskuteras.

Du må vara ursäktad av att du tillhör ”grön” ungdom. Men snälla, läs på lite innan du skickar artiklar till SvD.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stening snart i en stad nära dig.

Ulmerkotten sa...

Javistt, bara öppning av gränserna av humanistiska skäl och tillräckligt många segregerade områden med sharialagar, är det bara en tidsfråga.