torsdag 10 januari 2019

Kålsuparnas land


Man kan bara ruska på huvudet åt moderaternas senaste utspel. Tobé menar att regeringen Löfvén mörkat våldtäkter begångna av utrikes födda (länk). Det är till att skjuta sig i foten!


Regeringen Reifeldt hade makten innan Löfv’en och startade den sanslösa invandringspolitiken. Man var fullt medvetna om den överrepresentation som rådde och råder när det gäller denna statistik. Men man hade miljömupparna i båten och var beroende av dessa. Precis på samma sätt som regeringen Löfvén har varit beroende av kommunisterna och miljömupparna. Men moderaterna har alltså lika stort ansvar för problemet som sossarna.

Men nu när äntligen folk har börjat fatta problemet funkar det för Tobé att anklaga enbart sossarna för problematiken. Hur många förslag/motioner från SD under åren om detta har man röstat ner? Hur många svenska kvinnor har blivit våldtagna för att man varken tagit tag i problemet, mörkat och inte berättat för kvinnor om detta problem. Tar sossarna och moderaterna ansvar för detta? Knappast, men de kan ses som vållande. Men nu duger det alltså för Tobé att komma med uttalanden om att Brå borde utreda problemet som regeringen Reinfeldt orsakat och mörkat.

Moderaterna är lika goda kålsupare som sossarna och nota bene att utredningen från 2005, som omfattar åren före, visade på en överrepresentation på 400%. Det var alltså drygt 13 år sedan. Varför ingen redan då larmade och kvinnor informerades är ingen gåta; detta skulle mörkläggas och Brå fick munkavle.
Men problemet är ännu allvarligare – pressen har belagts med förbud om att undersöka saken. I början vitpixlade man bilder, sedan blev det bara tyst och vi medborgare har fått ägna oss att läsa mellan raderna. Polisen har inte gått ut med relevanta signalement när det gäller att få fast gärningsmän. Det har varit viktigare att vara PK. Man har lagt ner utredningar eller lagt dem på hyllan.
Rättsväsendet har fått instruktioner om att i normalfallet fria, samt att bar i nödfall döma våldtäktsmän till rent larviga straff och dito skadestånd. Skadestånd som givetvis inte betalas ut då denna kategori av gärningsmän knappast har pengar. Detta vet åklagarna givetvis och därmed skapas ett allt större mörkertal.
Artikeln handlar alltså bara om fällande domar, hur många kvinnor som egentligen våldtagits vet nog ingen. Detta gör givetvis froblemet än mer skrämmande. ”… bara någon enstaka procent av alla våldtäkter i Sverige leder till fällande dom.”, kan man läsa.
Tobé anklagar alltså sossarna eftersom man lagt en motion om att ge Brå i uppgift om att göra en ny utredning. Problemet började puttra för drygt två år sedan, men moderaterna som själva är vållande och har mörkat, fattade givetvis att motionen skulle bli nedröstad under en sosseregering. Ett rent spel för galleriet alltså.
Löfvén menar, precis som tidigare att forskningen själva ska ta initiativ och att Brå ska ta egna initiativ. Precis som man tidigare sagt. Strutsen hörs alltså upprepa samma svammel, med huvudet under sanden.
Sedan har vi ju Jerzy Sarnecki i artikeln…ärligt talat, och trots att är kriminolog; Vad han säger och vad man hittar i kattlådan hamnar i samma påse. Han har kommit med precis samma argument åtskilliga gånger och vill fortsätta mörka. Argumenten är uppenbarligen återvinningsbara.



Inga kommentarer: