tisdag 13 mars 2012

Stackars barn...

Jag vet inte för vilken gång i ordningen jag skrivit det: det finns inte ett enda ”ensamkommande barn”, som har betalat runt 100.000kr för att bli smugglat till Sverige. Pengarna har erlagts till människosmugglare, och de har transporterats från vanligtvis Afrika eller Asien, över dussintalet gränser, och hundratals mil. Det kan inte vara flyktingar i första läget, flyktingar flyr desperat. Riktiga flyktingar är definierade av FN, och Sverige tar redan idag emot 30-40% av hela EU:s kvot av dessa riktiga flyktingar. För det andra är de inte barn, en norsk undersökning visade att runt 90% var över 18 år.  Det finns hur många bilder i pressen som helst, och vem som helst kan se att det inte är fråga om barn.  Dessutom frågar man sig varför det är bara män/pojkar som kommer hit? Det är knappt en enda desperat flyende kvinna/flicka? Tyder detta på desperat flykt?
Dessutom har de en märklig förmåga att tappa bort alla identitetspapper, och kunna dra rövarhistorier så fort de satt sin fot på svensk mark. De har ingen aaaaning om en enda släkting, och är ensamma i världen. Men när de fått PUT, hittar de helt plötsligt halva släkten. Mycket märkligt.

Men jag är som jag tidigare påtalat inte rasist, eller känner agg mot personerna i fråga. De utnyttjar bara det rent idiotiska systemet som politikerna i sjuklövern drivit igenom, och krampaktigt håller fast vid. Hade det funnits en dagstidning som använt sig av yttrande- och tryckfriheten (som är stipulerad i grundlagens första paragraf), hade man blåst upp denna idiothistoria och vad politikerna håller på med till stora mått, men det gör man inte. Man törs inte, bluffen är för stor, eller piskan för vass.

Till saken hör att varje s.k. ”ensamkommande flyktingbarn” kostar minst 1.2 miljoner per år för svenska skattebetalare, och det finns skräckexempel från Sigtuna på det fyrdubbla. Vad säger ni om det, svenska pensionärer? Är det belopp Ni får i pension?

Två av mina söner fick ”skavgryta” till lunch, vilken var så äcklig att de inte kunde äta den idag.

Tydligen, och vidare är dessa personer viktigare är att svenska studenter på universiteten får bostad så de kan plugga. Det finns inga studentlägenheter i Stockholm, men plats för dessa s.k. flyktingbarn går tydligen att ordna. Eller ens bostäder till de ungdomar som vill flytta från sina föräldrar. Det finns inga men till ”flyktingbarnen” finns det alltid bostäder.

Ursäkta men jag blir rätt ”kräknödig” rent politiskt. Hur länge ska detta vansinne få fortgå, och till vilken kostnad?

Så tack DN för denna artikel om ”ensamkommande barn”. Ullenhag, Billström och Maria Ferm ler säkert i mjugg.  Det handlar om skäggiga muslimska ankarmän, som i brist på identitetspapper borde sparkas ut omedelbart i brist på giltiga identitetshandlingar. I Schweiz heter det att de är illegala immigranter, och de åker ut omedelbums. Men för dig som bara läser dagstidningar och lyssnar på public service, kan jag berätta att man med detta menar  stackars ”papperslösa”, som snart kommer att få samma eller bättre rättigheter till det svenska sjukvårdssystemet som vanliga svenska medborgare.

Ok, titeln "stackars barn" satte jag för att lura Interaktiv Säkerhet AB i Varberg, som raderar blogglänkningar de anser opassande på DN:s uppdrag. Tryckfrihet...

2 kommentarer:

Isa sa...

Helt suveränt inlägg! Stort tack!
Bara på Avpixlat kan man på samma sätt få veta sanningen.

http://avpixlat.info/2012/03/13/brist-pa-platser-i-stockholm-infor-vantad-invasion-av-ensamkommande/#more-12987

Ulmerkotten sa...

Tack själv! Efter några år med internet och som bloggare börjar man förså vad som gäller.
Som jag skrivit tidigare; de stackars ensamkommande flyktingbarnen kan betala en helpension på Grand Hotel i Stockholm, med de pengar staten betalar till kommunerna. D.v.s. om de kan nöja sig med några hundra tusen i fickpengar per år.