lördag 25 juli 2015

Hur man skapar kriminell grogrund

Man kan dagligen läsa om olika skjutningar eller sprängningar i landet och i synnerhet i Malmö och Göteborg. Genom den helt oansvariga migrationspolitiken i kombination med de vidöppna gränserna har man skapat en helt ohållbar situation som bara är en tidsfråga innan den urartar med en undre värld som inte går att stoppa. I denna artikel i SvD kan man läsa att vapen och sprängmedel ”flödar” in i Sverige. Lite tamt har man tidigare försökt skärpa straffen för vapenbrott, men de personer som ägnar sig åt illegal vapensmuggling eller har illegala vapen är sannolikt helt immuna mot skärpt lagstiftning. Ett spel för galleriet alltså och man vill givetvis inte tillstå eller ens göra kopplingar med den sanslösa invandringspolitiken, eller göra ett dyft för att utöka gränskontrollerna.

Men man är förbaskat naiv om man inte inser att så är saken och kopplingen borde belysas av media och politikerna ställas till svars. Man har alltså tillåtit massor med personer med olika bakgrund komma in i landet, som man inte har arbete till, förpassat dem till s.k. utanförskapsområden där de på intet sätt integrerats i det svenska samhället utan är del av grupperingar med samma bakgrund, språk och religion. Ovanpå detta har vi även illegala immigranter som på nysvenska kallas papperslösa. De åtnjuter samma sjukvård som svenska medborgare men gratis, deras barn har rätt till skolgång och är givetvis en ren rekryteringsbas för kriminella gäng. Redan 2010 uppskattade man antalet ”papperslösa” till mellan 10 och 50 tusen. Hur många det kan röra sig om idag finns inga uppgifter om på nätet, märkligt nog.

Man försöker alltså dra i oss svenskar att det synd om i stort sett alla som kommer till detta land. Allt från riktiga flyktingar (kvotflyktingar), till illegala immigranter som helt saknar asylskäl. Zigenska tiggare från Rumänien som på PK-svenska kallas "EU-migranter". Vidare är givetvis alla anhöriga välkomna hit till de som beviljats uppehållstillstånd. Kostnaderna är tabu att ens filosofera över i media. Kommunerna går på knäna och kan nu tvingas på s.k. flyktingar av migrationsverket. Det kommunala självstyret enligt grundlagens första paragraf är i praktiken ett minne blott.

Så vem är förvånad när det kastas handgranater eller är skottlossningar i stort sett varenda dag? Inte jag. Det är en direkt och förutsägbar konsekvens av den migrationspolitik man har bedrivit, och som tyvärr bedrivs idag. Så visst, ”vapen och sprängmedel flödar in i Malmö”. Vem är förvånad? Som man bäddar får man ligga. Som man röstar får man politiker.

Inga kommentarer: