lördag 18 juli 2015

Muslimska gräddfilen

Av någon anledning ska muslimer ha en gräddfil i detta land. Grundproblemet ligger i att islam innehåller massor med rena dumheter och olagligheter och fungerar inte i ett modernt västerländskt land. Antingen är det saker som står i koranen eller påhitt av imamer. Men inga saker baserade på islam och som muslimer ägnar sig åt får ifrågasättas. Inte ens när det är krav på det svenska samhället får dessa krav ifrågasättas utan ska uppfyllas eftersom det är baserat på religion.

Låt oss ta ett exempel: på 60-70-talen rådde i detta land en debatt om kvinnliga präster. En del präster hävdade att det var emot deras tro med kvinnliga präster. Det blev sedan så att de präster som hävdade detta ombads lämna sina tjänster, alltså trots att deras åsikter var baserade på tro och deras tolkning av bibeln. Samma sak hände drygt 30 år senare gällande homosexuellas rätt att gifta sig i kyrkor. De präster som inte accepterade detta hamnade i onåd. Religionen fick alltså stå tillbaka för det moderna samhället och dess värderingsgrunder.
Men så har vi islam som verkar ha fått någon form av immunitet mot logik och samhällets utveckling. Var är kraven på kvinnliga imamer? Homosexuella imamer? Jämställdhet? Var är acceptansen för HBT? Nix, några sådana krav finns inte utan vi svenskar ska bara acceptera islam utan att få ifrågasätta något. Mycket märkligt, i synnerhet som det är personer som valt att komma just till detta land, och de baserar sina ställningstaganden på en skrift från 600-talet. Inte ens när dumheterna strider direkt mot lagen tillåts ifrågasättande.

Samtidigt är det ju så att PK-politikerna har beslutat att minsta form av nedlåtande behandling eller uttalande ska bestraffas. Den som på något sätt på minsta sätt särbehandlar zigenare (nysvenska: "romer"), kan räkna med stora skadeståndskrav som kommer att drivas igenom av DO:s jurister. Det har även kommit hit massor med tiggare, i synnerhet från Rumänien, och dessa ”EU-medborgare” eller "migranter", må ej heller på något sätt särbehandlas eller minsta kränkande behandling är nu polisen satta till att utreda (länk). Föga kollar man transporterna tillbaka till Rumänien, men mitt tips är att det finns ett antal stulna cyklar på dessa transporter. 
Men så var det kristna. En liten del av alla de s.k. flyktingar som kommer till detta land är kristna, emedan majoriteten givetvis är muslimer. Att få dessa två grupper att samsas är just en indikation på hur integrerbara muslimer är i det svenska samhället. När då muslimerna tvingar ut kristna från ett asylboende händer inte ett dyft. Alla bara lite mjäkigt beklagar, inget brott utreds och som vanligt paddlar muslimerna runt i en gräddfil, hänvisande till sin ”religion” och det är givetvis hemskt synd om dem. (länk)

Ok, det är dags för lite logik. Vi pratar alltså om personer som valt att smugglas  just till Sverige. Passar inte reglerna i detta land är det bara att lämna landet. Att kalla 90 % av de som kommer till detta land för ”flyktingar” och sedan plocka in alla anhöriga är en ren lögn – de har valt att smugglas just hit för att få en bättre levnadsstandard. Jag har själv varit invandrare och vet att det är bara att anpassa sig till de regler som gäller i det land man valt flytta till. Det är helt enkelt så att i mitt land gäller de regler jag bestämmer, 2015 i ett modernt västerland. Vad som skrevs i ett arabland på 600-talet struntar jag fullständigt i, torkar mig med och accepterar inte som någon form av argument om det utan logisk grund och baserat på islam.
De personer som vill kalla sig muslimer får väl göra det, och be i sina hem. Men minsta ologiska och idiotiska krav på det svenska samhället 2015 har de inte rätt till. I den mån de framhärdar är det bara att flytta till valfritt annat land, som passar bättre.

1 kommentar:

Anonym sa...

Regeln är följande:

Den som är fattig och efterbliven må ej kritiseras utan istället tilldelas den frikort.

Visserligen kan vi kalla de fattiga och efterblivna för "socioekonomiskt svaga" om det ger ett trevligare intryck, men vi vet alla vad som avses. De är fattiga och efterblivna och anses ej ha kapacitet att höja sig till den nivå som är standard i den västerländska samhällsordningen, vare sig i ekonomiskt hänseende eller i utvecklingsgrad.

En form av rasism helt enkelt.