fredag 24 juli 2015

Rakryggade som en amöba

Enligt Sentio är alltså SD andra största parti. Desperationen stiger media är knäpptysta förutom en ledare i SvD, som menar att man ska ta något helhetsgrepp på det ”psykologiska försvaret”. Just detta är lite lustigt, psykologiskt försvar är inget annat än ren propaganda. Man vill alltså kontrollera vad människor får och bör veta. Sannolikt är detta enbart en reaktion på att SD gått framåt i opinionsmätningarna.

De senaste åren har desperationen i media över att SD hela tiden gått framåt fyllts av en viss uppgivenhet. Man verkar till stora delar ha slutat med murveljournalistik och ingen bryr sig längre om vad aftonpressen skriver. Den tredje statsmakten  har sjunkit i trovärdighet i och med sina smutskastningskampanjer och anlitande av kriminella element för att kunna skapa skandalrubriker.
I Sentios undersökning är det enbart 0.8% till Socialdemokraterna, alltså till att SD blir största parti.
Man kliar sig säkert bland sjuklöverns politiker i huvudet och undrar hur detta är möjligt. För mig är det ganska uppenbart; alla partiers trovärdighet har sjunkit till ett rent skämt de senaste åren. All sjuklöverpolitik har förvandlats till en grå massa, och inget parti har en distinkt linje eller principer de står för. Vad man säger, vad man vill, och vad händer och hur man agerar är helt olika saker.  Före valet gjorde moderaterna en uppgörelse med miljöpartiet. Vilka moderata väljare önskade detta i synnerhet som vad som sedan skedde var bakom lyckta dörrar och moderaterna proklamerade att detta var enbart för att blockera SD i riksdagen? Vidare ven partipiskan över lokalpolitikerna och detta måste givetvis även ha skapat ett stort missnöje bland kommunpolitikern. Nysvenskans tankesmedja för acceptans av migrationspolitiken, hittade på nya ord som blev alltmer löjeväckande. Vi skulle ”öppna våra hjärtan” hette det i valrörelsen, trots gängkriminaliteten, kravaller, problem och enorma kostnader som kom i den sanslösa migrationspolitikens spår.

Efter valet gällde givetvis inga vallöften och Löfvén lovade nyval eftersom vänsterblocket inte hade egen majoritet. Av detta löfte blev inget, man släppte in MP i regeringskansliet och man gjorde en överenskommelse i december med Alliansen som garanterade att regeringens budget skulle godkännas över blockgränserna i stort sett oavsett innehåll. Allt givetvis för att hindra SD från allt inflytande. Under hela tiden stiger problem en och kostnaderna relaterade till invandringen, Ryssland börjar spänna musklerna och det uppdagas även för gemene man att Sverige står helt utan ett försvar. Sverige översvämmas av zigenska tiggare från Östeuropa som enligt nysvenskans tankesmedja ska heta ”EU-migranter”, dessa drar med sig stölder och problem generellt.  
Man försöker tappert dölja alla problem som följer i migrationspolitikens spår. Media får inte berätta hudfärg eller ursprung när någon negativ nyhet rapporteras. Det har blivit så viktigt att inte ens polisen får uppge hudfärg i signalement på brottslingar. Det är alltså viktigare att inte förknippa brottslighet med invandrare än att få fast brottslingar.

Man uppmärksammar att personer som beviljats asyl i detta land, varav en del blivit svenska medborgare, reser tillbaka till länder de flytt från för att delta i terroristverksamheter. För någon dag sedan kunde vi läsa att inrikesministern står helt handfallen inför problematiken, och skyller på bristfällig lagstiftning. Kommunerna har tvingats ta emot s.k. flyktingar och det kommunala självstyret som står i grundlagens första paragraf gäller inte längre; ett statligt verk ska bestämma hur många s.k. flyktingar respektive kommun ska tvingas ta emot.

För några år sedan rapporterades att Sverige var tvåa per capita i våldtäkter (efter Leshoto om jag minns rätt). Men eftersom man enkelt kunde konstatera att migranterna var kraftigt överrepresenterade som våldtäktsmän, blev märkligt nog friande domar och larvigt låga skadestånd legio. Det är alltså idag inte mödan värt för en kvinna att anmäla en våldtäkt, och därför är
denna statistik från BRÅ intressant. Skadestånd är bara att glömma vid fällande dom.
Antalet anmälda sexualbrott ökar kraftigt, men uppklarade, misstänkta och lagförda visar inga direkta trender. Visst är det märkligt?

Mot denna bakgrund finner jag det inte alls märkligt att SD vid i stort sett varenda opinionsundersökning går framåt. Ovan nämnda Sentioundersökning som Sveriges näst största parti, och bara 0.8% från att bli Sveriges största.
Vi har ett av världens högsta skattetryck, inget försvar, usel sjukvård, låga pensioner, en skola som dalar som en gråsten i PISA, usel äldreomsorg, och sju partier som är en grå massa av flummare utan verklighetsförankring och förnekar eller döljer fakta för svenska folket, kohandlar med sin politik och gör allt de kan för att få vandra i maktens korridorer och är lika rakryggade som en amöba.

Inga kommentarer: