torsdag 11 maj 2017

Fridolin...


Fridolin har alltså lovat att han skulle lösa problemen med svenska skolor på 100 dagar. Det var alltså efter valet 2014. Sedan dök skolresultaten som en gråsten i Pisaunders-ökningarna.

Han har varit delaktig i att skapa alla utanförskapsområden och förordat en sanslös immigration av ekonomiska lycksökare. Skolorna i dessa utanförskapsområden får redan ”socioekonomiskt stöd”, vilket innebär att skolor i områden där vanliga svenskar går får mindre pengar per elev. Lärarlönerna är usla och skolorna är kommunala verksamheter en minister har föga inflytande på. Man har rätt till ”hemspråksundervisning” som alltså direkt motverkar integrering i Sverige.

Nu vill alltså Fridolin snabbt dra in massor av mer skattepengar till problem han och MP ställt till med i första läget (
länk). "Ingen är illegal", alla är flyktingar, anhöriginvandring och andra direkta vansinnigheter MP har drivit igenom. Sanningen är att minst 95% av de som kommer till detta land och kallar sig flyktingar är inget annat än just illegala, hitsmugglade ekonomiska immigranter.

Nu kommer han alltså med nya blå dunster om att han behöver skattemiljarder för att sopa igen de problem han själv har åstadkommit genom EBO, utanförskapsområden (getton med gängkriminalitet, muslimska sharialagar och en hel rad andra problem). Tror faen han vill sopa alla dessa problem under mattan och har fräckheten nog att begära att svenska medborgare ska betala för hans totalt misslyckade politik.

Normalt funtade människor erkänner sina misstag och lär sig av dem. Andra har tydligen fräckheten att begära att andra ska sopa upp deras misstag med skattepengar och begå dem igen.

1 kommentar:

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet sa...

Det kan vara svårt att erkänna att man har gjort fel och göra en pudel, ta konsekvensen av det och förändra politiken. För att inse och erkänna att man har gjort fel krävs det både hög intelligens och prestigelöshet, saknar man det ena eller andra är resultatet fortsatt fel politik, tyvärr.

Även om Fridolin verkar vara över normalintelligent omges han dessutom givetvis av ja-sägare och kortsiktigt känslosamma tanter utan förmåga att tänka långsiktigt. Det vilseleder, minskar logiken i politiken, samt stärker prestigen och förhindrar insikten om felet.