tisdag 30 maj 2017

Problemets rot


Vi har alltså en kulturminister, Alice B-K som menar att all form av kritik mot islam är islamofobi. En fobi är alltså en obefogad rädsla för något, spindlar, ormar eller vad det än må vara. Men det handlar alltså om något som är obefogat och inte grundat på logik eller fakta.
Nu infinner sig två stora problem med ordet obefogat:
För det första – hur många terrorbrott med oskyldiga människor har de senaste åren begåtts i islams namn? Hur många fler oskyldiga ska behöva sätta livet till? Är det en fobi? Hur naiv kan man vara för att fatta att vi inte har att göra med en fredlig religion utan en militant sekt som mördar alla som inte är muslimer?
Så Alice B-K, är det en fobi? Är de mördade inte döda? Är det en fobi, alltså en obefogad rädsla?
Givetvis är det så att det finns miljontals muslimer som lever i västerlandet, arbetar gör rätt för sig och vars tro inte påverkar någon. Men problemet ligger i just islam och det enkla faktumet att alla terrorister är muslimer. Men vidare kan vi ju fråga oss hur många muslimer som angivit terrorister innan dåden utförts, mig veterligt samarbetar alltså inga muslimer med polisen eller underrättelseverksamheter för att på så sätt förhindra terrorbrott. Det är en klassiker att ingen hade en aning om vad som skulle hända.

För det andra; Är det en fobi? Islam har inte bara en hel rad rena dumheter som s.k. religion, man har en rutten kvinnosyn och en syn på homosexuella som vi inte hade i detta land ens för 100 år sedan. Detta ska vi alltså acceptera i detta land som berikande, under flaggan mångkulturellt land. Det är ingen fobi det är rena fakta baserade på att muslimer baserar sin s.k. tro på en bok skriven på 600-talet i arabvärlden. Varje normalbegåvad person borde för länge sedan insett att en sådan skrift är helt irrelevant i ett modernt västerland 2017.

Nu inställer sig den intressanta frågan om kollektiv skuld. Givetvis kan man inte straffa alla muslimer som kollektiv baserat på vad enskilda idioter och terrorister gör, men samtidigt är det just islam som är den röda tråden och terrorbrotten är just en kollektiv bestraffning av alla som är muslimer av just anledningen av att de är muslimer. Det enda man kan göra baserat på logik och fakta är att helt enkelt förbjuda islam som religion i detta land. Vill någon vara muslim och be hemma har jag inga större problem med detta, men moskéer, minareter och all spridning av islam måste förbjudas.
Man kan inte utrota maskrosor genom att ta bort blommorna, man måste ta bort roten.

Inga kommentarer: