onsdag 3 maj 2017

Gemensam nämnare


Rashid Musa som är ordförande i Sveriges unga muslimer. Han skriver ett helt förvirrat svar (länk), på ett inlägg av någon från KDU.
Det är egentligen inte alls konstigt att det är just förvirrat. Hur kan man annars förklara bort både alla rena vansinnigheter som finns inom islam och ovanpå det alla terrorhandlingar som skett de senaste åren? Allt har en gemensam nämnare: islam. Givetvis är det så att inte alla muslimer är terrorister, extremister eller radikaliserade, men den gemensamma faktorn är och förblir att i stort sett alla terrordåd som har inträffat har utförts av muslimer.

Men det blir riktigt billigt i slutet av artikeln när Musa ger sig på KDU som organisation med påklistringstaktiken. Han skriver artikeln vilken i princip går ut på det vi så många gånger har hört, att man försöker klistra islamism och terroristverksamhet, samt olika epitet på alla muslimer.
Sedan är det precis vad Musa ägnar sig åt när det gäller KDU. Så nu kan vi alltså klistra allt vad muslimer ställt till med i form av terrordåd, IS, Al-Qaida, Boko Haram, Al-Shabaab och andra på SUM, med denna logik. Vidare kan vi klistra alla terrordåd på muslimer rent generellt och SUM.
Musa kan ju ställa sig frågan om hur många kyrkor som brunnit i Egypten om en kristen kört ihjäl muslimer på någon gata i Kairo. Nähä..

1 kommentar:

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet sa...

Jag tror som Putin att 95% av terror-skiten beror på regeringarnas egna vilja att skapa kaos hos andra länders demokratier. Om det inte var så skulle sannolikt de skyldiga till terror och krig drabbas, d.v.s. de girigbukar som ligger bakom eländet, men det sker aldrig. DET är synnerligen märkligt, anser jag, faktiskt rentutav makabert.

Även Paul Craig Roberts är inne på den teorin:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/05/10/oversattning-paul-craig-roberts-hur-informationen-kontrolleras-av-washington-israel-och-troll-vilket-leder-till-var-forodelse/