tisdag 23 maj 2017

Grisens kärna


Jag har tidigare skrivit att islam inte är kompatibelt med moderna västerländer. Jag vet inte hur lång man kan göra listan, men det är ju två saker som sticker ut: Det första är att islam predikar helt andra värderingsgrunder än vad som gäller i alla västerländer.
Detta är i sin tur grundat på någon gammal skrift från 600-talet i kombination vad religiösa ledare tycker. Hur detta ska skyddas under ett idiotiskt paraply som kallas ”religion” är en ren gåta, och vidare hur detta är accepterbart 2017. Har man inte lärt sig något på 1400 års utveckling och tekniska framsteg är det bara att beklaga, men det är definitivt inte accepterbart.


Ovanpå detta har vi givetvis terrorismen. Man kan se det som en kvittens på både att det inte är någon fredlig tro och att fundamentet i islam ej accepterar ”otrogna” eller kan samexistera med alla man betraktar som just otrogna. Någon skrev att ”alla muslimer är inte terrorister, men alla terrorister är muslimer.”.
Jag har påtalat att man rent generellt borde förbjuda islam att predikas i detta land och förbjuda koranen.


Nu vet vi igen vad som kommer hända; man kommer att kanske hitta några till som kan åtalas för medhjälp till terrordådet, och alla västvärdens ledare kommer uttrycka sin avsky samt komma med ”tankar går till offrens anhöriga”. Allt legaliserar sedan hårdare kontroller, mer intrång i personlig integritet, databaser, avlyssning, bevakning och annat till enorma kostnader. Problemet är dock att terroristerna blir smartare, byter mål och är mycket svåra att komma åt före de slår till.

Det kommer att ske nya terrordåd, kanske på andra sätt. Man kan bara konstatera att mängden muslimer i en befolkning är direkt proportionell mot både olika idiotiska krav samt risken för terrorbrott mot oskyldig civilbefolkning.
Lösningen är alltså att gå till grisens, d.v.s. pudelns kärna, och förbjuda islam och dess spridning på alla sätt. Någon flummig samexistens har alltid varit, är och kommer alltid att vara en naiv utopi för de som förnekar verkligheten.

8 kommentarer:

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet sa...

Kanske 10% av alla muslimer är på jihadisternas sida, enl. föreningen Varken hora eller kuvad.
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/10/31/guluzar-tarhan-selvi-medverkande-i-varken-hora-eller-kuvad-ar-chockad-over-den-extrema-islamismen-i-sverige/

Resten av muslimerna är moderna, sekulära eller tillhör andra riktningar inom islam, som ofta tvingats fly jihadisterna.

I ex. Syrien bekämpar dessa muslimer Jihadisterna. Därför är det osmart att dra alla muslimer över en kam. Kriget pågår främst inom islam. Källan till eländet ligger i Saudiarabien i Wahhabismen. Tar man kål på dem blir det sannolikt fred och välstånd i hela Mellanöstern.

ryggradenblogg sa...

Okunskap och ignorans om islam är livsfarligt. Att fler Svenskar förstod faran i denna ideologi/sekt/"religion" är av yttersta vikt om vi skall kunna göra något åt att eländet får fäste här. Även om "bara" 10% av muslimerna stöder terrorism så är det ju en oerhörd massa galningar som finns i samhället... 10% är en jäkla massa folk. Ut med alla dessa medlöpare. Hårdare tag måste tas och det är NU! Resten av muslimerna måste ta avstånd till våld (en paradox då deras tro förespråkar våld och "svärdet" som verktyg att sprida läran). Förbjud religiösa kläder, förbjud fler moskéer, ta bort existerande moskéer. Förbjud omskärelse. Hårda straff och utvisning, upphävande av medborgarskap etc. DET vore "medicin"!

Anonym sa...

Islamisterna läser Koranen helt korrekt.

De har stöd för varenda grymhet de begår.

Vanliga muslimer håller bara käften för det står också i Koranen att den som tvivlar på bokstaven skall dö.

Fiffigt, va?

Ulmerkotten sa...

Martin.
Problemen jag har med detta argument, är att vi eller migrationsverket knappast kan hålla på och sortera under olika trosinriktningar inom islam. Ej heller ger det någon utsortering av potentiella terrorister eller jihadister. Det finns helt enkelt inget sätt att förutsäga när var, av vem och hur ett terroristbrott ska äga rum. Visst man kan sätta SÄPO på att leta efter vapen, sprängämnen o.s.v. men det blir ett mycket grovmaskigt nät som dessutom kränker den personliga integriteten för miljoner oskyldiga på en massa sätt.
Vidare är det så att islam, vilken variant det än må vara, har en massa dumheter som inte är förenliga med det västerländska samhället. Konstigt vore väl annars eftersom man inte uppdaterat koranen sedan 600-talet.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet sa...

(Jag ser inga meddelanden från din blogg per automatik Ulmerkotten. Byter du till Wordpress så gör jag det, annars inte. Jag vill helt enkelt inte ha inkorgen full med e-post.)

@Ryggraden

Okunskap och ignorans om islam är helt klart livsfarligt. Det är helt klart en oerhörd massa galningar som finns inom islam. 10% är helt riktigt en jäkla massa folk. Jag är helt enig med att dessa ska ut ögona böj. Då kommer nog inte ens hårdare medicin mot extrema sekter behövas. Det är hårt nog.

@Ulmerkotten

Jag tycker absolut att migrationsverket ska välja ut de som kan assimileras och de som har verkliga asylskäl för att drastiskt minska mängden asylsökare kvickt som helvete. Det kommer helt klart ge en rimlig utsortering av potentiella terrorister eller jihadister. Faktum är att man kan stoppa denna migration helt. De har rest genom många länder med svenska ambassader där de hade kunnat söka asyl.

Det finns helt klart sätt att förutsäga av vem ett terroristbrott kommer utföras. Det används redan av underrättelsetjänsterna, men förmodligen ofta på fel sätt, d.v.s. för att skapa mer terrorism. De känner ofta till till personernas mentala problem och utnyttjar det för att skapa en terrorattack med hjälp av sina allierade i IS.

Den personliga integriteten kränks ändå för miljoner oskyldiga. Man kan i princip inte göra något åt saken mer än i populistiska partiprogram. Att vara på internet idag är likt att göra helikoptern med pillevicken på Youtube, vare sig man njuter av den saken eller ej.

De flesta religioner har en massa dumheter för sig som inte är förenliga med det upplysta västerländska samhället. Tag ex. https://en.wikipedia.org/wiki/Brit_milah#Metzitzah Mohelen skär av den känsligaste delen av ett spädbarns förhud och suger blodet... år 2017... Ska barn utsättas för detta år 2017 i Sverige?

Ulmerkotten sa...

@ Martin
Saken är nog snarare den att minst 97% av de som kommer till detta land inte ens borde ha rätt att söka asyl då de avsiktligen transporterat sig genom hela EU. Bara detta diskvalificerar dem att söka asyl i detta land. Kommer de via Danmark ska de nekas inresa i detta land helt enligt Dublinöverenskommelsen. Personer som reser tillbaka till länder de "flytt" från, ska omedelbart bli av med uppehållstillstånd eller svenskt medborgarskap.

Det finns ingen anledning för migrationsverket att försöka bedöma vilka som är potentiella terrorister, och vår integritet ska inte komprometteras för att regeringen för en helt sanslös invandringspolitik.

Senast idag kan vi läsa att 26 kristna kopter i Egypten dödats, och sannolikt av just muslimer. Hur många terrorattacker ska behöva utföras innan man fattar att islam inte är en fredlig religion och att den inte är förenlig med västerländska samhällen?
Man kan tycka att det är fel att lägga kollektiv skuld på alla muslimer generellt. Men problemet är att det är just vad militanta muslimer gör med sina terrordåd mot alla de anser vara otrogna. I hur många fall har t.ex. "moderata" muslimer hjälp till att förhindra terrordåd?

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet sa...

Nu hade du tor att jag tittade förbi.

Jag är nästan helt enig. Det är dock naturligtvis svårt att förhindra terrordåd för vanliga medborgare/asylsökare, även om det faktiskt har skett.

Terroristen skyltar oftast inte med sina planer. De som förhindrat dådet vill naturligtvis inte heller stoltsera med det i medierna med namn och bild, för de vet att det finns fler sekteristiska människor där ute.

Det är sannolikt lättare för underrättelsetjänst att lokalisera och förhindra terrorism.

Ulmerkotten sa...

@ Martin
Eller ta bort roten till hela problemet.