onsdag 7 juni 2017

Islams knähundar


Vansinnet har inget slut (länk). Nu ska vi alltså betala för att 2000 s.k. flyktingar ska flygas till Norrbotten, ha bostäder, mat och andra kostnader betalda. De flygs alltså från Grekland och Italien. Jag vill minnas att mindre än 3% av de som kom över Medelhavet till Italien enligt UNHCR var att klassificera som flyktingar. Alltså inställer sig frågan varför de ska flygas till Sverige för att här få söka asyl? Enligt Dublinöverenskommelsen ska alla söka asyl i det första EU-land de kommer till.


Ovanpå detta har vi både tagit emot flest ekonomiska lycksökare i hela västvärden per capita och har inte resurser varken att ta hand om alla problem som kommit som direkt följder och kostnader av detta. Regeringen har dessutom fattat beslutet att tillåta ”anhöriginvandring” och inga resurser finns att utvisa alla de som inte ens med svenska normer påstår att de är flyktingar.


Löfvén vill tydligen dessutom att vi ska betala 700 miljoner till Turkiet för att de inte ska skicka flyktingar till EU – snacka om utpressning.

Så vad gör Löfvén åt problemen; utlovar massa flummiga satsningar bortom valet 2018, och ställer sig på Sveriges Nationaldag i Rinkeby och citerar koranen.

När ska invandringsvansinnet sluta och sjuklövern sluta vara islams knähundar?

Inga kommentarer: