måndag 12 juni 2017

På med foliehatten Helin

Propaganda är lika mycket vad man inte berättar som vad man berättar. I detta land har media avsiktligen anammat nysvenska samt fördolt sanningar och problematik relaterade till invandringen de senaste åren.
Men hur ska någon kunna bevisa att det varit avsiktligt? Det går givetvis inte, och dt kommer aldrig gå att bevisa det är bara att fatta. Jan Helin försöker sig på att påtala att svenska medier har varit objektiva och inte förtigit något de senaste åren i
denna artikel.
Ag funderar lite på hur media de senaste åren agerat när det gäller invandringsfrågor och man kan inte annat än komma till slutsatsen att media förtigit fakta, skönmålat och mörkat alla problem som varit invandringsrelaterade. Som en konsekvens av detta har man givetvis inte ställt några krav på politiker när det gäller redovisning av kostnader, problem eller ifrågasättande av den politik som bedrivits. Vidare har det givetvis varit en klappjakt på alla som inte instämmer, och man har skapat expo, IRM, samt använt skandalblaskan Expressen som 2015 hängde ut personer som hade ”fel” åsikter och gärna med knytning till SD. Alla bränder på flyktingförläggningar var givetvis högerextremister eller nynazister som tänt på. Vi skulle acceptera islam som en religion i detta land och se det som en berikning. Reinfeldt och Sahlin uttalade sig mycket nedvärderande om svensk historia och kultur, som vi alla vet.
Riksmedia ägnade sig alltså åt att gräva upp allt man kunde hitta för att smutskasta SD. Alla vet hur man desperat har letat efter kopplingar mellan SD och nazistiska rörelser. Detta är ganska paradoxalt då socialdemokraterna nog är det mest rasistiska parti som funnits i detta land. Kommunisternas historia ej att förglömma.
Men låt mig nu komma med typiska exempel på vad media har ägnat sig åt de senaste åren för att mörka alla problem med den sanslösa invandringen:
1.       Vilka är kostnaderna. Hur mycket kostar invandringen svenska skattebetalare? Varför har journalisterna inte ställt denna enkla fråga?
2.       Varför behövs invandringen? Givetvis är det så att högutbildad arbetskraft alltid behövs, men baserat på de som kommit (och kommer), hit är det generellt lågutbildade personer.
3.       Hur är det med smittsamma sjukdomar? Varför har TBC ökat lavinartat, och HIV nedklassats som en sekundär infektion?
4.       Vi har allt fler ghetton som på nysvenska kallas för ”utanförskapsområden”. Vad är lösningen på detta problem och gängkriminaliteten?
5.       Vad kostar alla bilbränder? Visst, det blir försäkringsbolagens kostnader som i sin tur hamnar på allas bilförsäkringspremier.
6.       Varför mörkas alla sexuella övergrepp och våldtäkter? Friande domar och rent larviga skadestånd är idag regel.  Skadestånden betalas som regel aldrig ut. I min bok är detta mycket allvarliga brott. Media har generellt mörkat denna problematik som är direkt relaterad till invandringen i flera år.
7.       Media ifrågasätter inte islam. Man drar på sig foliehatten direkt. Men om vi nu kopplar in lite logik (mycket svårt för journalister), pratar vi om en s.k. religion med en totalt rutten kvinnosyn. Varför ifrågasätter inte media islam rent generellt och i synnerhet alla dumheter som är direkt knutna härtill?
8.       Var är ifrågasättandet över att alla kostnader efter två år ska hamna hos kommunerna? All vet och fattar att personer med låg utbildning och knappast några kunskaper i svenska ska komma in i förvärvsarbeten på två år? Tidsperspektivet ligger snarare runt 10 år.
9.       Vilka journalister har ifrågasatt anhöriginvandringen? Det finns ingen som helst logik i att bara för att en person får PUT så ska halva släkten komma hit.
10.   Vilka journalister har ifrågasatt resor som personer med PUT gör till länder de flytt ifrån? Om man har flytt desperat från ett land finns ingen som helst logik att vilja resa tillbaka.
11.   Vilka journalister har ifrågasatt åldern på ”ensamkommande flyktingbarn”? Den senaste undersökningen visar att runt 75 % ljugit om sin ålder.
12.   Vilka journalister har ifrågasatt att man knappast kan vara desperat flykting om man låter sig smugglas hundratals mil, genom hela Europa, över dussintalet gränser, genom hela EU, för att sedan bara dyka upp i Sverige som ”flykting”. Enlig Dublinöverenskommelsen ska alla flyktingar söka asyl i det första EU-land de kommer till.
13.   Var är svenska journalisters ifrågasättande av alla rumänska ”Hej,hej” som snart sitter i vartenda hörn? Javisst, man kallar den för ”EU-medborgare”, så finns inte problemet, grattis.
14.   Var är svenska journalisters frågor om hur man ska lösa krisen inom polisen? Bara detta år har ca 400 poliser sagt upp sig och regeringen utlovar satsningar som givetvis är bortom valet 2018. Det är givetvis lätt att utlova satsningar när man vet att det kommer bli en ny regering 2018.
15.   Var är kraven på kraftåtgärder mot gängkriminaliteten? Kanske skandalrapporter från svensk åldringsvård, sjukvård och hur många som dör i köerna eller av felbehandlingar. Eller varför inte berätta om det anorektiska s.k. försvaret? Eller att polisen struntar i mindre brott och att uppklarningsprocenten på bostadsinbrott och stölder är i det närmaste noll.
16.   Hur många artiklar har man läst om stackars ensamkommande barn som ska utvisas eller lyckliga familjeåterföreningar i myssoffan de senaste åren. Kanske artiklar om att återvändande IS-idioter ska avradikaliseras. Dessa typer av artiklar gör mig kräknödig. Det är synd om alla, men aldrig en rad om de riktiga flyktingar som svälter i riktiga flyktingläger.

Tja, vi kan ju börja med dessa sexton punkter, och Jan Helin kan ju sitta och titta sig i naveln, fundera över vad han och media mörkat för svenska folket. P å med foliehatten Jan.
Men det mest frapperande är att det uppenbarligen finns en direkt koppling mellan politikerna och journalisterna. Zigenare blev romer, utlänningar blev invandrare, getton blev utanförskapsområden, tiggande zigenare från Rumänien blev EU-medborgare, dumheter från t.ex. islam blev berikning. Varifrån kommer alla nysvenska ord? Det finns nu massor. Använder man sig inte av dem är man rasist. Tror någon att de inte uppfinns av en tankesmedja kontrollerad av politikerna?
För många år sedan minns jag en ”hallåa” som använde ordet invandrare, men berättade att hon fått order om att det skulle användas i st.f. utlänningar. Jag minns att jag skrattade gott åt detta nysvenska och direkt påhittade och krystade ord. Tror någon att de vandrat till Sverige? Men med intrummande av propaganda heter det invandrare.
Men idag heter det invandrare….jag använder det åxå.
Vi kan lugnt veta att vi är utsatta för ren propaganda, och propaganda är ingen kort kampanj med några affischer som det kanske var för 100 år sedan – det är en styrd och avsiktlig påverkan under många år.
Opartisk media finns inte, så enkelt är det. Men givetvis är det så att man aldrig tillstår att så är fallet: det gör media i Venezuela, på Kuba och i Nordkorea. Men som du vet; Public Service i detta land tillhandahåller opolitisk fakta, information och utbildning.

Ha ha ha!


Inga kommentarer: