måndag 19 juni 2017

Minne som en guldfisk?


 Nu är det alltså läge att rikta kritik mot regeringen för att 13 våldtäkter läggs ned per dygn av Annie Lööf (länk). Nu var det så att den regering som startade hela problematiken, under Reinfeldt, var Centern en del av. Det var under denna period man startade den sanslösa invandringen av personer med en rutten kvinnosyn.

Bevisen fanns redan på vad detta skulle ställa till med och redan i professor Ekbergs utredning som nu är drygt 10 år gammal fanns en överrepresentation när det gäller i synnerhet våldtäkter på flera hundra procent, 400 % om jag minns rätt.
Ovanpå detta har vi instruktionerna till BRÅ att inte föra statistik när det gäller invandrare och brottslighet. Så sent för något halvår sedan avfärdade regeringen att föra sådan statistik genom BRÅ.

Men den förra regeringens politik och sedan Decemberöverenskommelsen, dukade bordet för problematiken. 2014 ansåg Annie Lööf att 30 miljoner immigranter inte skulle vara något problem om de fick arbete och integrerades (
länk). Nu är bara problemet att de inte integreras och inga arbeten finns. Ovanpå detta kommer de från kulturer som har värderingar och i synnerhet en kvinnosyn som inte hör hemma i moderna västländer. Att då kvinnor blir våldtagna är givetvis en ren konsekvens.
Så baserat på den uppenbara utvecklingen, problemen direkt relaterbara till invandringen och de som kommit hit den senaste tiden kan det inte vara någon förvånande att våldtäktsstatistiken skjuter i höjden.
Men vad vi inte ska glömma är det enorma mörkertalet, och ej heller de fakta att domstolarna väljer att fria på de mest långsökta grunder som ibland ter sig direkt vansinniga och skadestånden som utdöms vid fällande dom är rena skämt och betalas som regel aldrig ut av den dömde.

Så man kan inte annat än bli kräknödig när man hör Annie Lööf anklaga polisen för att våldtäkter ej utreds. Centern och hon själv är vållande till hela problematiken. Men att erkänna att man haft fel och varit naiv går givetvis inte, men att anklaga sittande regering för problematiken idag och polisbrist, kanske det finns idioter som luras av och röstar på Centern.

För oss som har längre minne än en guldfisk eller fiskmås, är det bara att konstatera att det är just sådana här uttalanden av politiker som skapar politikerförakt.

3 kommentarer:

Kattvinge sa...

Ännu ett klarsynt inlägg. Jag kommenterar väldigt sällan, men jag följer din blogg. Och jag instämmer med i princip allt du skriver.

Jag har nästan fått för mig att politiker (och andra idioter) sitter och blundar och slår händerna för öronen och lallar högt för att slippa höra och se verkligheten. De vet mycket väl vilket oerhört kaos de satt oss svenskar och den svenska nationen i. Men ju hårdare man blundar, desto högre man kan lalla, så kan man hålla sig flytande i köttgrytan tills nästa val, funkar det inte efter det valet, då tar man den feges väg ut (se Reinfeldt som ex), men sen kan man sitta på en hög häst och fortsätta gapa om mer utan att de själva påverkas.

Vi på arbetsgolvet, vi kan bara önska att deras egna "utopier" förr eller senare drabbar dem. Men jag är dock tveksam till detta. De har det så förspänt med "get-away-oil", att de bara glider undan verkligheten och dess verkningar.

Men du ska ha stort tack för att du delger dina tankar och insikter. Jag uppskattar dem högt.

Ulmerkotten sa...

Tack Kattvinge!

Men nu är problemen så stora att man antingen lägger upp planer som sträcker sig senare än nästa val. Det är ju busenkelt att lova ut satsningar till 2020 eller så om det är val 2018. På så sätt undslipper man allt ansvar.
Man har vidare dragit på en hel skvälldrös med skatter, lika omotiverade som ologiska.
Men landet står inför en massa akuta problem; skolan, sjukvården, försvaret, polisen, äldreomsorgen, pensioner. För att inte nämna alla problem den sanslösa invandringspolitiken fört med sig.
Det är inte "utmaningar". Läget är akut, och detta land är i direkt kris, det är bara att inse - trots världens högsta skatter.

Kattvinge sa...

Ja det var lite så jag menade... man håller för ögon o öron... och på så vis så slipper man ansvar... man skjuter över det på nästa regering, vilka det än må vara... och har man tur så kan man som tex Reinfeldt, fortfarande sitta vid köttgrytan o röra om lite grand, eller som Mona Sahlin som glider på en räkmacka genom alla sina tabbar eller som Dan Eliasson, som alla sina misslyckade generaldirektörs-uppdrag ändå lyckats få nya höga poster (och tro mig, dessa lär få fräsiga nya titlar att svänga sig med även efter nästa års val).

Och ja, all infrastruktur står ju som sagt inför (nu ska vi använda det förhatliga ordet), utmaningar!! Det är problem så långt ut i fingertopparna och tånaglarna att den lede själv har svårt att gå för att han har nageltrång!!

Men den gode svensken är en god medborgare... den gode svensken håller tyst...

Jag åker ofta en buss som jag ibland är fundersam över... "Satte jag mig på på charterbussen till djupaste Afrika... eller på bussen hem???"

Härom dagen så satt vi kanske 25-30 resenärer på bussen... vi var 3 vita.. fyra med busschauffören.. Denna buss går till Nora, sedan Gyttorp för att sedan dra vidare mot Hällefors... väldigt små områden...men man tror man befinner sig ibland i ett annat land... (ha, jag rimmade, nu får jag önska mig något..)

Tack ännu en gång för dina upplysande blogginlägg... jag uppskattar allesammans även om jag som sagt ytterst sällan kommenterar.