måndag 19 juni 2017

Regeringens lögner om "hårdare tag"


Löfvén har tydligen mage att stå berikarområdet Järva och lova hårdare tag mot brottsligheten (länk).
Den enkla fråga man ställer sig är; hur ska det gå till? Man ska lägga ner polisstationen i Kista, inget byggföretag vill bygga en polisstation i Rinkeby, och ovanpå det har runt 400 poliser sagt upp sig hittills i år. Man ska skicka ut polisen på ”pinnjakt”, och uppklarningsprocenten på det gemene man upplever som allvarliga brott gör att det är ingen idé att ens polisanmäla. SÄPO rapporterar om tusentals extremister, vilket Ygeman finner ”oroväckande”. Men Ygeman urskuldar sig – det är och har varit han som är ansvarig. ”Sverige underskattade hotet”, säger han (länk) .Varenda person som dödas av muslimska terrorister i detta land är orsakat av regeringens och Ygemans slapphänthet. Varenda kvinna som våldtagits detsamma. Det stör mig vidare att man skriver ”Sverige”.
Jag har inte underskattat detta hot och drivit denna blogg i snart 10 år jag har hela tiden påtalat problematiken och har inget som helst ansvar för att i synnerhet de två senaste regeringarna bedrivit en helt vansinnig migrationspolitik som givetvis lett till att vi har potentiella terrorister i landet, ”återvändare” som slagits med IS och personer som rest till IS. Ygeman har ingen som helst rätt att uttala sig för Sverige. Det har inte ens statsministern.

Man har en politiskt tillsatt rikspolischef. Sexualbrotten ökar lavinartat, gängkriminaliteten, landet är fullt av tiggare och s.k. papperslösa o.s.v. samtidigt som domstolarna utdömer rena skämt som s.k. straff.

Men hur ska Löfvén få till hårdare tag mot brottsligheten? Kineserna har ett uttryck för detta: Papperstiger. Här är en bild som förklarar en dela av problematiken som är skärmdump från dagens SvD.

Inga kommentarer: