onsdag 6 oktober 2010

Berätta sanningen!

Men varför törs man inte berätta sanningen i denna artikel?

Det vanliga är att man inte berättar att brott begåtts av invandrare för att man säger att det inte är relevant. Samtidigt är det tydligen väldigt relevant att berätta om ett brott begåtts av en svensk, och då publicerar massmedia genast namn och bilder. I fallet med den unga damen som brutalt mördades i Göteborg, berättar man t.ex. inte att den som sitter anhållen är afrikan och har nyligen kommit till Sverige, efter en kortare vistelse i USA, där han även satt i fängelse.

Som läsare drar man alltså slutsatsen att man kan inte lita på vanliga media, samt att i alla fall där de inte pekar ut gärningsmannen, är denne "nysvensk" som det så vackert heter.

När det gäller denna artikel i DN är det definitivt av intresse att veta att det rör sig om zigenare som kommer hit i busslaster.

Det är så alltså så att dessa ”asylsökande” inte alls är asylsökande, utan zigenare från Balkan som i och med det nya regelverket valt att komma till Sverige för att få en bättre levnadsstandard.

Om man som bakgrund har Maria Leissners rapport, är det så att de ca 50.000 zigenare som finns i Sverige kostar svenska skattebetalare ca 12.5 miljarder per år. Det motsvarar alltså 20-25.000kr per månad och person, och arbetslösheten är i det närmaste 100%. 12.5 miljarder är i jämförelse knappt en tredjedel av vad hela svenska försvaret kostar per år.

Så det är knappast förvånande att budkaveln gått till alla zigenare i hela Europa om landet där man blir försörjd utan att behöva arbeta.

Man vill inte integreras i det svenska samhället, och följaktligen pratar vi om ett självvalt utanförskap, och man anser att den egna kulturen står högre än i de länder man befinner sig i. Att beblanda sig med svenskar och att acceptera svensk kultur och de regler som gäller här, är alltså att sänka sig från den kulturella nivå man idag har. Man varken vill eller kommer integreras. Allt emedan vi svenskar ska uppleva detta som någon form av ”berikning” att det kommer andra kulturer till oss. Tycker du inte det är du rasist eller främlingsfientlig.

Ovanpå det har vi ju den försvarsattityd som svenska myndigheter antagit från PK-politikerna och kanaliseras genom språkröret DO. Alla vet att man inte ens får viska något som kan knytas till zigenare, om man inte vill bli ådömd att betala ett saftigt skadestånd av DO.

Nu har det alltså gått så långt att svenska pressen inte ens vågar nämna att denna tillströmning är zigenare, utan kallar dem för ”asylsökande”. SvD nämner inte saken alls.

Kommunerna informeras inte av Migrationsverket förrän inflyttningarna är bestämda och det är försent att göra något. Detta är ett klockrent brott mot grundlagen då kommunerna har självstyre av sina politiker, men ingen törs göra något. Ovanför allt vilar PK-partipiskan som började svängas i och med Vellingehistorien.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir värre. Svenskarna är världens snällaste folk. Önskar att islamisterna fick makten omgående - då blev det slut på invandringen bums!

Kalle Svensson sa...

Varför kan inte SD berätta sanningen att ni kommer från Nazim och hyllar nazi-Tyskland mer än allt annat.

Ulmerkotten sa...

Kalle!

Nix, du gör precis samma fel som alla andra. Du tror att SD är synonymt med rasism/rasism. Så är det inte. Jag är inte med i SD, men jag vet att SD är inte på något sätt rasistiska. Det handlar enbart om flyktingpolitik, och SD anser inte att någon är mindre värd än någon annan, baserat på kön, ras, religion, sexualitet eller vad du vill.

Däremot anser SD att Sverige inte kan ta emot alla som kommer hit för att få en bättre levnadsstandard, och det är bara några procent av de som kommer till detta land som är just sådana enligt FN:s definition. Dessutom har vi redan problem i alla s.k. miljonprojektsområden idag, och att ta in fler gör bara skadan värre, och är dessutom mycket kostsam.

Someone sa...

Haha snacka om rasism.
Och vidare bra på att använda huvudet är du inte.

Så du tror att varenda en av de 50 000 zigenarna, som du inte visar någon källa på, får 20-25 000, som du inte visar någon källa på.
Då även den minsta spädbarnet.

Du håller nere intelligenskvoten i sverige.

Ulmerkotten sa...

Someone,

Det är bara att dividera 12.5 miljarder som anges i denna artikel om Maria Leissners utredning; http://www.dn.se/nyheter/sverige/svenska-romers-utanforskap-osannolikt-stort-1.1145878
, med antalet personer som anges i samma artikel.

Det är lite grundskolematematik, men jag hoppas du klarar av det. Om du inte gör det kan jag berätta för dig hur man gör, det är bara att komma med en fråga så ska jag hjälpa dig.

Tänka rätt är större sa...

Jag skulle tro att DN kallar dem asylsökande på grund av att de kommer hit för att SÖKA ASYL. Om du prompt vill finna dig en nyspråkskonspiration får du nog leta någon annanstans.

Ulmerkotten sa...

Tänka större,

Tja, det är ju minsta motståndets lag. Men visst är det märkligt att så många, och just från Balkan, och just efter att reglerna ändrats, kommer på att de är flyktingar och söker asyl?
Det finns knappt ett annat land i Europa som inte sparkat ut dem omedelbums och klassificerat dem som illegala invandrare. Om du känner något land som satt byråkrater på att utreda varje enskilt fall som "asylärende" när det kommer busslaster organiserade av smugglare kan du ju berätta vilket.

Crille sa...

Är Kents floskelmegafon nedlagd nu efter valet?