onsdag 27 oktober 2010

Tio miljarder?

”- När man då använder de tio miljarderna till att sänka skatten så skapas ett budgethål så enligt min bedömning är det här inte genomförbart. Sedan är det också enligt min uppfattning olämpligt. Vi ska vara medlemmar i EU och vi ska ha en öppenhet mot omvärlden.”

Ok. Detta är ett citat av Anders Borg, finansminister, i denna artikel.

För det första måste han vara fullt medveten om vad invandringen kostar. De tio miljarder som nämns är bara en liten del av vad invandringen kostar, det måste Borg vara fullt medveten om. Jag har ännu inte sett några monetära intäkter i Borgs budget som ett resultat av invandringen de senaste åren, och sannolikt ligger kostnaden på ungefär samma nivå som vad minst hela svenska försvaret kostar, om sannolikt mycket mer. Men det är det ju tabu att prata om det. Nämner man ens kostnader för invandringen, trots att vi har bostadsbrist, trots att vi har en usel äldreomsorg, trots att svenska skolor har dåligt med pengar, trots att svensk sjukvård är usel, trots att vi inte längre har något försvar värt namnet, trots att vi har stor arbetslöshet, och nämner man nämner kravallerna i miljonprojektsområdena, samt nämner överrepresentationen i kriminalitet bland kulturberikarna, och gängkriminalitet, och trots att zigenare funnit detta vara paradiset och massinvandrar från Serbien eller Kosovo …så är man ju främlingsfientlig eller rasist.

Men det föranleder en kommentar om att vi är medlemmar i EU. Mig veterligt är t.ex. Finland, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Österrike m.fl. länder medlemmar i EU och har en betydligt restriktivare invandringspolitik. Mig veterligt bryter dessa länder inte på något sätt mot de regler och den definition av ”flykting” som FN har satt upp. Och javisst kanske vi ska ha en öppenhet mot omvärlden, men det börjar räcka nu, och det är helt uppenbart att 90-95% av de som kommer till detta land inte är flyktingar. Det är ekonomiska lycksökare som utnyttjar det svenska systemet för att få en bättre levnadsstandard för sig och sin familj. Men det tycker ju Illmar Reepalu är ”helt ok”. Siffrorna är alltså hans och ävenså slutsatsen.

Nu får det vara slut med ”öppenhet mot omvärlden”, vi har haft svängdörrar i alldeles för många år och lider därav. Nu får några andra länder ta ansvaret. De har i o.f.s. redan gjort det genom att stänga sina gränser för dessa ekonomiska lycksökare, men kanske Borg från det lilla landet i norr kan upplysa t.ex. Tyskland och Angela Merkel om multikultins fördelar och vikten av berikning. Bara Tyskland har väl sådär 10 gånger fler invånare än Sverige… På dem bara Borg! Finnarna är rasister, danskarna åxå, precis som norrmännen, och österrikarna, och schweizarna, och…

Hittills har bara knappt 6% av svenska folket insett hur lurade de blivit de senaste åren av PK-media och av politikerna, men internet kommer att ändra på den saken. Så länge internet är fritt vill säga, och folk kan uttrycka sina åsikter utan censur som i DDR…

Inga kommentarer: