onsdag 6 oktober 2010

Som vanligt i PK-media

I dagens DN, rapporterade man att det kommer strömmar av "asylsökande" från Balkanländerna, i denna artikel.

Vad man inte berättade var att det är zigenare. Vilket jag påtalade i min blogg, och länkade på denna länk till artikeln.

Man tillät givetvis inga kommentarer.

Men inledningsvis tillät man blogglänkningar. Nu är även alla blogglänkningar raderade trots att tidningen inte har publicistiskt ansvar för dessa.

Jag har observerat detta ett flertal gånger sedan Vellinge, och order har utfärdats att ingenting må publiceras eller länkas till som inte är politiskt korrekt.

Så mycket för tryck- och yttrandefrihet som är grundlagsstadgade rättigheter i detta land.

Nyligen, för några månader sedan, kom jag i kontakt med styrelseskicket demokratur. En fiktiv demokrati där medborgarna matas med bara den korrekta informationen som politikerna vill att de ska få sig till livs och grunda sina åsikter på.

Min slutsats är enkel; man kan inte lita på något reguljärt media, och i detta fallet inte DN, som tillhandahållare av information. Man måste söka på nätet som märkligt nog ännu inte totalkontrolleras av myndigheterna. Likheterna med DDR och de gamla öststaternas styrelseskick borde vara för varje medborgare uppenbar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Slutar likheterna med DDR där? Är "partipolitiskt obundna" Expo ett förklätt Stasi eller bara en IB-lightvariant? Det är väl inget fel om Säkerhetspolisen håller koll på våldsamma fanatiker men det har väl snarare varit AFA och dylika utomparlamentaristiska antidemokrater som kastat sten och gjort andra vidrigheter mot politiska motståndare och som på så sätt manifesterat sig som det stora hotet mot den öppna demokratin och rikets säkerhet idag. Samt naturligvis de våldsamma, religiösa fanatikerna (islamisterna). Eller vad tycker ni?

Att etablerade media idkar självcensur och därmed döljer väsentliga delar av sanningen och således vilseleder läsarna är förödande för deras trovärdighet. Framväxten av alternativa nyhetskanaler och forum (som Politiskt Inkorrekt, Fria Tider, Fria Nyheter, Flashback etc.) har gjort att traditionella media, förtom sin journalistiska trovärdighet, även mist sin opinionsbildande ensamrätt. Allt fler har upptäckt att journalisterna talar med kluven tunga, att kejsaren är naken och att den nuvarande, frikostiga invandringspolitken är en socioekonomisk katastrof.

Anders sa...

Bra poäng. DN, m fl, har flippat ur helt. Vad säger de när du skriver till dem om detta? Något måste de väl svara?

Ulmerkotten sa...

Det är ingen idé, man får inga svar. Envägskommunikation av PK-information är det som gäller. Inte fri press, eller tryck-och yttrandefrihet.

Än så länge är nätet fritt, men man hittar väl på sätt att strypa denna informationskanal medborgarna emellan.

Unknown sa...

skulle sanning och ärliga fakta komma fram om våran frikostiga invandring skulle många fler röstat på SD. och att inte fler politiker/partier står på deras sida beror helt enkelt på att de har massor av bekanta/vänner med mera från utlandet

Illwill sa...

http://www.youtube.com/watch?v=TWDzqCaKL7w