tisdag 10 april 2012

Årets viktigaste möte

Simon Wiesenthal centret har avrått judar för att resa till Malmö, som man kan läsa på denna länk
Detta på grund av utbredd antisemitism d.v.s. ren rasism i Malmö. Jerusalem Post publicerade nyligen denna artikel om antisemitismen i Malmö. Nu kommer Barack Obamas sändebud, Hannah Rosenthal till Malmö för att diskutera problemen (länk).

Men Illmar Reepalu verkar vara totalt immun mot allt som händer och fattar ingenting. Alltså är det inte märkligt att det från hans mun kommit ett antal ”grodor” under åren där han gjort rent rasistiska uttalanden, i synnerhet mot judar.

Problemställningen är som vanligt ganska enkel; i Malmö har man tillåtit total segregation från det svenska samhället och man har tagit emot en stor mängd invandrare, i synnerhet från muslimska länder de senaste åren. Så vem kan vara förvånad över att det blivit en ren antisemitism i Malmö?  Finns det någon plats i hela världen där judar och muslimer lever i lycklig multikulti? Enkelt; muslimer accepterar inga andra religioner än den egna och ser ner på alla som inte är muslimskt troende. Judar är ett speciellt hatobjekt och givetvis med den inställningen kommer de aldrig att varken integreras i det svenska samhället eller acceptera vare sig judar eller kristna.

Men Illmar Reepalu är immun tror han i alla fall, och det vill till "att han håller tungan rätt i munnen" och inte försöker sopa problemen under mattan (som han brukar), när Hannah Rosenthal kommer. Det är inte lite som står på spel, och om han fortsätter som han brukar, har han helt plötsligt sett till att Sverige blir stämplat i USAs ögon som ett antisemitiskt arabland, och detta inte utan fog. Det behövs inte många artiklar i amerikansk press så blir bilden i amerikanernas ögon solklar, regeringen kommer att krypa till korset (om inte moskén...), och Reepalus dagar äro till ända.
Därefter får vi väl se hur bra det går med vår internationella exportindustri…

Inga kommentarer: