tisdag 3 april 2012

Kortslutning?

Det är någon form av kortslutning i politikernas huvuden. Eller kanske i mitt…om det sistnämnda är fallet må någon gärna förklara logiken i den politik som förs när det gäller invandrare och integration. Jag hittar en enorm mängd rena motsägelser och ser ingen röd tråd eller generell logik.

Om vi börjar med integration, innebär det att någon eller några kommer ett annat land.  För alla i detta land finns lagar och regler. Är man gäst anpassar man sig till vad som gäller i landet när det gäller lagar och regler, inget konstigt alls. Man kan göra misstag baserat på ren okunskap, det brukar accepteras, men man gör inte avsiktligt saker man vet inte tolereras och är emot de regler och lagar som gäller i landet. Man är gäst i ett annat land.
Men väljer man att flytta till ett annat land, måste man anpassa sig till allt som gäller i landet. Man kan givetvis behålla saker från landet man kom från, så länge det på intet sätt stör i landet man flyttar till. Jag har själv varit invandrare, och anpassat mig till regler i det land jag flyttade till. En del var riktigt knasiga, men det är bara att ”gilla läget”, och passar inte det må man flytta tillbaka. Vill man inte integreras i vad som gäller i landet har man ingenting där att göra. Man kan inte komma och ställa krav, baserat på det vara må inkluderande religion. För den skull betyder det inte att man ej må utöva sin religion om man gör det utan att interferera med vad som gäller.

Men här kommer kortslutningen i huvudet på politiker i detta land in. Det är helt klart att man på alla sätt är undfallande för vanligtvis islam, och de helt idiotiska saker, som är baserade på en 1400 år gammal skrift från arabvärlden ska accepteras i Sverige 2012. Vad värre är, vi som bor i landet ska se det som en form av ”berikning”, göra avkall på det som gäller här, och acceptera saker som är rent idiotiska i ett modernt västerländskt samhälle, bara för att man hävdar att islam är en religion. Det är en tro som alla andra, på en politisk övertygelse eller vad katten som helst, inget mer.

Så var är ni nu svenska kvinnosakskvinnor som kämpade på barrikaderna -68 för kvinnans frigörelse, och  som idag vurmar för genusforskning, jämställdhet, bränner pengar, och kvotering? Var är ni nu hen? Är det, och ska det vara accepterbart att männen har rätt att slå sina kvinnor (ja, flera fruar), och att kvinnor inte ska ha någon rätt till pengar, mer än de fickpengar mannen tilldelar och tvinga kvinnor att gå runt som vandrande spökplumpar eller sopsäckar? Var är ni? Ni stod på barrikaderna när det gällde kvinnliga präster, vilket manliga präster ansåg vara emot deras tolkning av bibeln. Präster som inte instämde fick sparken. När ska ni kräva kvinnliga imamer?

Vi pratar i exemplen ovan om ren segregation, och det står mig klart att islam inte hör hemma i ett modernt västerländskt samhälle och bör förbjudas om man inte är villig att ta bort de delar/stycken som direkt bryter mot svensk lag. Det finns fler exempel.

Men nu har jag problemet med svenska politiker, som tror på det multikulturella samhället med acceptans för alla som kommer hit. Här (länk), kommer ett riktigt flagrant exempel på en dam som tydligen är så indoktrinerad av berikningspropagandan att hon i det närmaste tycker synd om brottslingar som kallar sig flyktingar som gruppvåldtar kvinnor. Hon skriver först att det är bra att folk reagerar, men sedan skulle det vara rasism att skicka tillbaka de som utförde brottet. Vaddå rasism? På vilken rasistisk grund skulle det vara relevant att skicka tillbaka asylsökande som gör sig skyldiga till gruppvåldtäkter? Har någon anfört hudfärg, religion, etniskt tillhörighet eller vad? Dessa personer har kommit till detta land, ansöker om asyl, och det första de gör är att begå ett mycket allvarligt lagbrott enligt svensk lag. Vore jag domare, hade jag dömt dem till straffarbete till dess de arbetat av skadeståndet till kvinnan och sedan proklamerat dem ”non gratia” i detta land på livstid. Det handlar inte om ras, religion eller vad man vill. Personer som kommer hit och inte fattar vad som gäller i detta land vill vi inte ha.

Men nu skyller väl alla på varandra och kvinnan kommer, om hon orkar slåss med brottsoffermyndigheten, få ett symboliskt belopp som skadestånd. ”Flyktingarna” lär inte ha några pengar – det är synd om dem...

”Stoppa rasismens ambassadörer” lyder rubriktiteln. På ett sätt är det rätt; personer som kommer hit och beter sig på detta vis göder ren rasism, jag är inte en av dem, men jag kan mycket väl tänka mig att andra blir rasister av denna typ av brott som begås av s.k. flyktingar. De är rasismens ambassadörer. Ju fler brott vi ser av denna typ (och överrepresentationen är talande trots mörkningen i media och av BRÅ), ju fler rasister lär det bli.

Inga kommentarer: